Nainen, nämä kuusi yleistä puhdistustapaa vahingoittavat kasvojasi – lue tästä ohjeet

Meikkejä käyttävät naiset puhdistavat kasvonsa päivittäin, mutta valitettavan monet tekevät sen sellaisella tavalla, joka vahingoittaa heidän kasvojaan.

Tässä kuusi yleistä kasvojen puhdistamisessa tehtävää virhettä, joita kannattaa välttää.

1. Puhdistusaineen laittaminen kostealle iholle

Vain vaahtoavaa puhdistusainetta laitetaan kostealle iholle. Voidemaiset ja öljypohjaiset puhdistusaineet laitetaan kuivalle iholle. Tällä tavalla ne poistavat paremmin ihon pinnalta rasvan ja meikit.

2. Puhdistusaine väärälle ihotyypille

Etsi juuri sinun ihollesi sopiva puhdistusaine. Yleisesti rasvaisemmalle iholle sopii paremmin geeli- tai vaahtopohjainen puhdistusaine, kun taas kuiva tai herkkä iho vaatii voidemaisia aineita.

3. Peseminen kuumalla vedellä

Kuuma vesi kuivattaa ihoa ja ärsyttää esim. rosaceaa eli ruusufinniä. Käytä kädenlämmintä vettä ja enemmän aikaa puhdistusaineen hieromiseen ihoon.

4. Kuorintahanskan käyttäminen

Kuorintahanskat ovat otollinen kasvualusta bakteereille ja ne ovat liian karheita kasvojen herkälle iholle. Käytä pesemiseen aina sormenpäitäsi ja huuhtele huolellisesti.

5. Puhdistusliinat

Meikinpuhdistusliinat ovat käteviä ja helppokäyttöisiä, mutta monet niistä sisältävät ihoa ärsyttäviä aineita. Käytä niitä vain hätätilanteissa (esim. kun olet lopen uupunut) ja huuhtele aina jälkeenpäin vedellä.

6. Ihon kuivaaminen liian hyvin

Et tietenkään halua, että kasvoistasi valuu vettä, mutta ihollasi tulee olla hieman kosteutta ennen voiteen käyttämistä, jolloin voide lukitsee sen hyödyllisesti ihoon. Esimerkiksi hyaluronihappoa sisältävät voiteet toimivat imemällä kosteutta ympäriltään, joten ne tarvitsevat ylimääräistä vettä toimiakseen oikein.

Lähde: Pure Wow


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.