Oho! Tämä geeli kuroo kiinni ammottavan avohaavan vain 60 sekunnissa – katso video

Hyvästi tikit ja pitkät toipumisajat leikkauksista! Australialaisten ja amerikkalaisten tiedemiesten kehittämä elastinen hydrogeeli kuroo kiinni ja sinetöi ammottavan avohaavan uskomattoman nopeasti.
Alunperin leikkausten avuksi kehitetty ruiskulla annosteltava MeTro-geeli aktivoituu UV-valosta ja toimii häkellyttävän nopeasti, kuten videolta näkyy. Tätä elastista geeliä voi ruiskuttaa jopa kosteille pinnoille, joten sitä voidaan käyttää myös elimistön sisällä, esimerkiksi keuhko- ja sydänleikkauksissa. Aineen avulla leikkauspotilaiden toipumisajan uskotaan puolittuvan nykyisestä.
Geeliä on jo testattu menestyksekkäästi eläimillä, muun muassa jyrsijöiden verisuonissa ja keuhkoissa sekä sikojen keuhkoissa oleviin haavoihin.
MeTro-geelin potentiaali on huikea. Siitä saadaan merkittävän nopeaa hoitoapua onnettomuus- ja sotatilanteisiin sekä sisäisten vammojen hoitamiseen. Sairaalassa tehtävät leikkaukset myös hyötyvät suuresti aineen nopeasta vaikutuksesta.
Haavat vain yhdessä minuutissa sinetöivän MeTro-hydrogeelin odotetaan olevan valmista ihmiskäyttöön parin vuoden kuluttua. Katso videolta, miten se toimii.

Tuotetta kehittämässä ollut Sydneyn yliopiston biokemian professori Anthony Weiss kertoo tällä videolla geelin toiminnasta.


Lähde: Daily Mail


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.