Missi ja somevaikuttaja Sabina Särkkä on Balin-reissullaan kohdannut lukuisia ikäviä vastoinkäymisiä, kuten rajun vatsataudin ja nilkan loukkaamisen. Nyt Särkkä on jälleen uuden haasteen edessä, sillä hän kärsii parhaillaan silmäluomentulehduksesta.

Särkkä kertoo oman Instagram-tilinsä Stories-osiossa joutuvansa palaamaan terveysvaivansa vuoksi pikimmiten Suomeen. Hän kuvasi peilin kautta itsestään videon, jossa toinen silmä on peitettynä puhelimen taakse.

– Toinen silmä pysyy visusti piilossa (ihan teidän takia) ja pitää lähtee kotiin sitä parantelee ens viikolla, Särkkä kirjoitti eilen sunnuntaina (27.11.) julkaisemansa videon ohessa.

Silmäluomentulehdus on vienyt Särkältä iloa odotetusta lomasta.

– Se on siis ahdistanut mua koko viikon… Ja oon ollut siitä semi down, hän myöntää.

– Tropiikissa noi tulehdukset ei oo mitään ihan iisejä saada helposti hoidettuu… Tässä on soitettu Suomeen lääkäreille ja sit viel myös täällä päädyssä, nainen kuvailee.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Tänään maanantaina (28.11.) Särkkä harmitteli Stories-osiossaan sitä, ettei pääse surffaamaan Balin turkooseihin aaltoihin. Hän on lisännyt Stories-osioonsa videon kuohuvasta merestä.

– Täällä mä haaveilen surffauksesta, koska suunnittelin, että vikalla viikolla opettelen kunnolla surffaa. Mutta silmäluomentulehdus esti ne aikeet.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Lue myös:

Sabina Särkkä joutui keskelle painajaista luksuslomallaan – avautuu raskaasta tilanteestaan: ”Oksensin koko yön ja aamun”

Sabina Särkkä kohtasi ökylomallaan poikkeuksellisen tilanteen – tie suljettiin nenän edestä: ”Jäimme jumiin”