Selviytyjät-sarjastakin tuttu bloggaaja ja somevaikuttaja Sara Vanninen oli tarkoitus matkustaa eilen tiistaina lomalle Singaporeen, mutta reissu peruuntui yllättäen ikävän sairastumisen takia.

Sara julkaisi tiistai-iltana kuvan sairaalavuoteelta.

Meidän pitäis olla just nyt matkalla lentokentälle ja lomalle Singaporeen mut elämä yllätti. Singapore vaihtui sairaslomaan. Leikkaus ohi, Sara 1 – tulehtunu umpilisäke 0, Sara kirjoittaa Instagram-tililleen.

Valtava helpotus siitä et syy koviin vatsakipuihin lopulta löytyi varjoainekuvauksessa, ja et ei ollu mitään tän vakavampaa (vaikka ehdin toki jo diagnosoimaan itelleni vaikka mitä), Sara jatkaa.

Sara on kiitollinen sairaalahenkilökunnalle, joka on pitänyt hänestä hyvää huolta.

Sanat ei riitä miten kiitollinen oon et tää tapahtui just Suomessa eikä ehditty vielä lähteä mihinkään Musta on pidetty niin hyvää huolta, vaikka toivo meinas jo loppua leikkaussiirtojen takia (ehdin jo käydä leikkauspöydällä tossa viimeyönä mut sit tuli kiireellinen tapaus ohi), Sara kertoo.

Loppu hyvin, kaikki hyvin. Nyt lepoa ja kohta toivottavasti myös ruokaa. Lomareissulle sit joskus myöhemmin! Kiitos mieltä lämmittävistä viesteistä, niistä on ollu iso tsemppi täällä yksin makoillessa, Sara jatkaa.

Sara aloitti Sara Tickle -bloginsa vuonna 2009 ja on yksi Suomen parhaiten tienaavista bloggaajista.

Lue myös:

Selviytyjistä tuttu Sara Vanninen meni naimisiin – katso kuva!

Selviytyjät-tähti Sara Vanninen paljasti iloisen perheuutisen – katso kuva!