Temptation Island Suomi -sarjasta tunnetuksi tullut Eveliina Uosukainen joutui viime viikolla vakavaan onnettomuuteen. Tapaturma sattui jalkakäytävällä, kun tuntematon ihminen ajoi Uosukaisen jalan yli.

Espanjassa asuva Uosukainen vietti onnettomuuden jälkeen useita päiviä sairaalassa. Nyt Uosukainen kertoo hänelle tehdystä leikkauksesta omalla Instagram-tilillään.

Julkaisunsa yhteydessä Uosukainen kiittää vastaanottamistaan tsemppiviesteistä.

– Kiitos ihanat tuhansista tsemppiviesteistä sekä kaikille avun tarjoajille, Uosukainen kirjoittaa sydänemojin kera.

– Osalta myös mennyt inboxin perusteella ohi mitä tapahtunut, eli mun nilkan yli ajettiin keskiviikko iltana kävelytiellä skootterilla kun astuin postitoimiston rakennuksesta ulos ja nilkka meni palasiks, hän jatkaa.

Uosukainen on julkaissut postauksensa oheen kuvan, jossa hän makaa sairaalasängyllä jalka paketissa.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

– Torstaina illasta leikattiin parin ruuvin ja levyn kera ja eilen pääsin kotiutumaan sairaalasta. Kivut on ollut kovimmat mitä koskaan oon kokenut, mutta koko ajan sairaalassa tunsin olevani hyvissä osaavissa käsissä.

Ikävästä tilanteesta huolimatta Uosukainen pyrkii pysymään positiivisena. Hän on valmis tekemään kovasti työtä toimivan jalan eteen.

– Tästä se kuukausien toipuminen ja nilkan kuntouttaminen alkaa. Oon voimanainen, kirjaimellisestikin nyt teräsnainen, joten täältä noustaan vielä vahvempana kuin koskaan, Uosukainen kiteyttää.

Lue myös:

TIS-Eve joutui sairaalaan – Bile-Dani kertoo vakavasta onnettomuudesta: ”Joku ajoi yli”

TIS-Eveliina julkaisi kuvia rinnoistaan – muistelee aikaa ennen pienennysleikkausta – ”Muistan yhä sen tuskan”