Muusikko Tuure Kilpeläinen ja taiteilija Manuela Bosco ovat laittaneet myyntiin Kouvolan Inkeroisissa sijaitsevan historiallisen, 1800-luvun loppupuolen puuhuvilansa. Manuela kertoi asiasta haikeana Instagram-julkaisussaan.

– Elämä on luopumista. Joskus se on helpompaa. Joskus todella vaikeaa. Inkeroisten huvilan kohdalla sydän suree. Ja silti tietää – näin on tehtävä, Manuela kirjoittaa koskettavasti.

– Olemme päättäneet myydä äärettömän rakkaan Terijoen huvilamme Inkeroisissa Kymijoen varrella. Syynä on aika. Emme yksinkertaisesti ehdi olla siellä tarpeeksi ”vanhan rouvan” tarpeisiin. Joka kerta kun joudumme lähtemään sieltä, jää sinne osa sielua.

Manuela kuvailee huvilaa helmeksi ja taikakodiksi, joka on täysin uniikki.

– Puutarha on hengästyttävä. Fantastinen. Tähän vuodenaikaan sitä ei ehkä täysin käsitä, mutta lumen tultua, kevään saapuessa, kesän kukkiessa sen rakkaat puut ja sadat pionit, omenapuut, liljat, surunpisarat ja alppiruusut heräävät eloon. Se on todellinen, elävä salainen puutarha, pyhättö.

Huvilan myynti-ilmoitus on julkaistu Etuovi.com -palvelussa ja sen hintapyyntö on 330 000 euroa. Huvilassa on yhteensä 300 asuinneliötä, jotka kätkevät sisälleen neljä makuuhuonetta, olohuoneen ja keittiön sekä kaksi kylpyhuonetta. Lisäksi huvilasta löytyy ateljee ja kuisti.

– En pysty tarpeeksi ylistämään tätä luovuuden kehtoa. Ateljeeta, joka on antanut niin paljon, salia jossa on niin rentouttavaa katsella takkatulta että aika unohtuu. Makuuhuoneita jotka antavat unet, jollaisia ei ihan kaikkialta löydy. Henkien talo kutsuu uusia asukkaitaan.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Lue myös:

Tuure Kilpeläinen ja Manuela Bosco myyvät hulppeaa kaupunkikotiaan lähes miljoonalla eurolla – ”Meidän ihana tunnelmallinen perhekoti”

Manuela Bosco, 39, ja Tuure Kilpeläinen, 51, saavat vauvan – takana surun täyttämä alkuvuosi: ”Kuolema yllätti täysin”