Uusi keksintö – naisten taikaliivit!

Uudet Magic Wire -rintaliivit tukevat kaarituellisten liivien tavoin ilman metallia. Magic Wire -rintaliivit antavat tukea silikonisen kaarituen avulla, metallisten kaaritukien sijaan. Triumph on kuunnellut naisia ja kehittänyt ratkaisuja metallisten kaaritukien aiheuttamaan epämukavuuteen, jotta naiset voisivat tuntea olonsa mukavaksi ja itsevarmaksi.
Yksi rintaliivien yleisimmistä harmeista on kaarituen painautuminen ihoon, jolloin se aiheuttaa epämukavuutta, punoitusta ja hankaumia. Triumph on kehittänyt uuden povea tukevan tekniikan rintaliivien pehmusteen sisälle, jolloin käyttäjä voi tuntea vain pehmeän materiaalin ihoa vasten.
triumph-magic-wire-rintaliivit
Uusi Magic Wire on tehty silikonista, joka takaa vakaan, mutta hellävaraisen tuen. Sisäänrakennettu vakaaja antaa lisätukea myötäillen vartalon liikkeitä. Tällä innovaatiolla on useita hyötyjä:

  • Rintaliivit ovat yhtä mukavat käytössä kuin kaarituettomat liivit antaen kuitenkin vankan tuen G-kuppiin saakka.
  • Silikoninen kaarituki reagoi kehon lämpötilaan ja mukautuu vartalon muotoihin lisäten liivien käyttömukavuutta.
  • Rintaliivit voidaan pestä pesukoneessa.

Seuraava Triumph Syksy/Talvi 2014 -sesonki tuo mukanaan mahtavan Magic Wire -ratkaisun useassa eri tyylissä, soveltuen mihin tahansa tilanteeseen.
Body Make-Up Magic Wire
Uusi päivittäiseen käyttöön soveltuva sarja, jossa yhdistyy uusin kaarituki-teknologia ja muodikas suunnittelu. Nämä liivit ovat kuin toinen iho – niin mukavat, ettei niiden olemassaoloa edes tunne. Saatavilla E-kuppiin asti.
Contouring Sensation
Sarja kaikkein kauneimpia ja naisellisia saatavilla olevia muotoilevia alusasuja, joiden täydellinen mukavuus tulee Magic Wire -teknologiasta. Loistokkaat mallit on valmistettu ylellisestä pitsistä, simpukan mallisista reunoista ja sievistä rusettiyksityiskohdista. Saatavilla G-kuppiin asti.
Uusi Syksy/Talvi 2014 Triumph -mallisto on saatavana myymälöistä ja verkkokaupasta.
triumph-magic-wire-rintaliivit-ja-alushousut