Odotus on päättynyt, sillä Battlefield Hardline -peli on julkaistu tänään PC-, PS4-, PS3, Xbox One- ja Xbox 360 -alustoille.
Battlefield Hardlinen luvataan olevan kaikkien aikojen nopeatempoisin Battlefield, jossa pelaaja pääsee pelaamaan lain molemmilla puolilla. Pelissä voit tehdä täydellisen ryöstön ja liitää köysiradalla karkuun saaliin kanssa tai jahdata rikollisia hyödyntäen poliisivoimien koko arsenaalia. Peli on jo saanut kriitikkojen hehkutusta. USA Today sanoo sen olevan ”jännittävä uusi suunta Battlefield-sarjalle” ja IGN:n mukaan se on ”Fast and Furious.”
– Tavoitteenamme Battlefield Hardlinessa oli luoda kaikkien aikojen täydellisin ensimmäisen persoonan ammuntapeli. Yhdistimme DICEn huikeaan moninpeliosaamiseen ikimuistoisen  yksinpelikampanjan, jonka tarina ja henkilöhahmot saavat fanit koukuttumaan suosikki tv-sarjojen tavoin, Visceral Gamesin johtaja ja Battlefield Hardlinen johtava tuottaja Steve Papoutsis kertoo.

DICEn palkitun Frostbite 3 -pelimoottorin pyörittämä Battlefield Hardline lupaa viedä pelaajat toiminnantäytteisiin Levolution-tapahtumiin aina maanalaisten labrojen ratsioista pankkiryöstöihin ja Los Angelesin katujen rikoksiin. Peli esittelee uuden arsenaalin aseita ja vempaimia, kuten tainnutuspyssyt, pysäytyslinjat ja tartuntakoukut – pelaajat pääsevät kokeilemaan molempien puolten startegioita kaikilla kartoilla. Battlefieldin eeppistä ajoneuvotaistelua arvostavat fanit pääsevät kokemaan Battlefield Hardline nopeatempoisen ja raikkaan urbaanin lähestymistavan ajoneuvoihin varastettujen moottoripyörien ja pilvenpiirtäjien keskellä navigoivien poliisihelikoptereiden myötä.
Battlfield Hardline fanit voivat myös hankkia Battlefield Hardline Premium -jäsenyyden, joka tarjoaa ennakkopääsyn kaikkiin tuleviin lisäosiin sekä eksklusiivista pelisisältöä.