DigiExpo ja GameXpo tavoittivat yleisönsä

Viikonloppuna 4.-6.11. Messukeskuksessa järjestetyillä DigiExpo, GameXpo, Skiexpo, BoardExpo ja Lätkä & Säbä -messuilla vieraili yhteensä yli 40 000 kävijää.
Kävijöitä kiinnostivat näyttelyosastojen ja runsaan tuotetarjonnan lisäksi DigiExpon Tulevaisuus on täällä -alue ja ensimmäistä kertaa järjestetty pelitapahtuma GameXpo peliturnauksineen.

Tulevaisuus on täällä -alue oli DigiExpon vetonaula. Siellä esiteltiin uusia teknologioita, jotka ovat tulossa tuotantoon tai kauppoihin lähitulevaisuudessa. Esillä oli esimerkiksi Suomen suurin 3D-tulostin ja muita uutuuksia älyvaatteista VR-laseihin. Myös ajoneuvojen osalta sai yleisö tutustua Tesla-sähköautoon, aurinkosähköllä kulkevaan Solarboat-kilpaveneeseen ja sotilaskäyttöön tarkoitettuun Protolabin miehistönkuljetusvaunuun.
protolab-miehistonkuljetusvaunu
– GameXpo onnistui uutena pelitapahtumana houkuttelemaan uusia kävijäryhmiä viikonlopun messuille ja se osui loistavasti ajan hermoon. Pelaamisesta on tullut arkisempaa ja se kiinnostaa hyvin eri-ikäisiä messuvieraita, toteaa myyntiryhmäpäällikkö Niko Kantola Messukeskuksesta.
counter-strike-turnaus-gamexpo-2016
ASUS ROG GameXpo 2016 Counter-Strike Global Offensive -turnauksen voitto meni sunnuntai-iltapäivänä ENCORE-joukkueelle, jossa pelasivat Mikko ”xartE” Välimaa, Taneli ”diSTURBED” Veikkola, Timo ”REFLEX” Rintala, Jesse ”KHRN” Grandell ja Toni ”stovve” Liukkonen.
watch_dogs_2
GameXpossa pääsi myös testaamaan etukäteen mm. suositun Watch_dogs-hakkeripelin jatko-osaa Watch_dogs 2, joka julkaistaan 15.11., sekä keväällä 2017 julkaistavan ratkiriemukkaan South Park: The Fractured but Whole -pelin kehitysversiota.
DigiExpon ja GameXpo järjestään seuraavan kerran Messukeskuksessa 3.-5.11.2017. Samaan aikaan järjestetään mm. SkiExpo, joka uudistuu laajaksi talviurheilutapahtuma GoExpo Winteriksi.


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.

Jä vastaus

Your email address will not be published.