FIGMA on myöntänyt Call of Duty: Ghosts -toimintapelille kultalevyn osoituksena yli 10 000 kappaleen myynnistä PlayStation 3:lle.
Call of Duty -pelisarja juhlii kymmenettä vuottaan ja kymmenettä osaansa huikean menestyksen saattelemana. Call of Duty: Ghosts saavutti maailmanlaajuisesti ensimmäisen myyntipäivänsä aikana yli miljardin dollarin myynnin. Myös Suomessa myynti on sujunut hyvin, sillä Ghosts oli marraskuussa kaikkien pelialustojen myydyin Suomessa, iloitsee Activision Blizzardin Johanna Strunke.
– Olemme myös erityisen tyytyväisiä siihen, että pelaajat ovat ostaneet Call of Duty: Ghostsin ensimmäisten pelien joukossa uudelle PlayStation 4 -konsolille, Strunke lisää.
Call of Duty: Ghosts -toimintapelissä on täysin uusi dynamiikka, kun pelaajat taistelevat hajonneen valtion puolella selviytyäkseen hengissä. Salaperäinen Ghosts-nimellä tunnettu ryhmä johtaa taistelua vastaikään ilmestynyttä, teknologisesti ylivoimaista maailmanvaltaa vastaan. Uuden sukupolven pelimoottori tarjoaa upeita hahmoja, loistavasti mallinnettuja ympäristöjä ja aidontuntuisia animaatioita. Moninpelin dynaamiset kartat tarjoavat maanjäristyksiä, tulvia ja käyttäjien käynnistämiä tapahtumia, jotka muuttavat perusteellisesti jokaisen taistelun suuntaa ja strategiaa.