LittleBigPlanet -pelisarjasta tuttu säkkipoika, eli Sackboy-hahmo viihdyttää mobiilipelaajia uudessa Run Sackboy! Run! -seikkailussa. Värikäs minimaraton vie Sackboyn vauhdilla kohti vaaroja, joita pelaajan on väisteltävä reagoimalla nopeasti vastaan tuleviin esteisiin. Ilmaiseksi ladattavissa oleva peli on saatavilla sekä iOS- että Android-mobiililaitteille.
Sackboyn tähdittämä tasoloikka on helposti omaksuttava yksinpeli, jossa pelaajan reaktiokyky on koetuksella. Kosketusnäyttöä napauttamalla ja pyyhkäisemällä Sackboy hyppii ja syöksyy eteenpäin. Pelaajan tehtävänä on väistellä vastaan tulevia esteitä Sackboyn sännätessä täyttä vauhtia eteenpäin.

Pelin pistetiliä kartutetaan keräämällä ilmakuplia, joita pelaaja voi käyttää ainutlaatuisten hahmoasujen ja lisäosien hankkimiseen. Run Sackboy! Run! -pelissä ansaittuja asuja on mahdollista käyttää muun muassa LittleBigPlanet 3 -pelissä PS3- ja PS4-konsolilla.
Verkkopohjaisen pistetilaston avulla peliin voi haastaa mukaan myös kavereita. Lisäksi luvassa on erikoispalkintoja, joita voi voittaa keräämällä harvinaisia tarroja eri puolilta pelimaailmaa. Pelattavissa on kolme ikonista kenttää, jotka ovat tuttuja alkuperäisestä LittleBigPlanet-pelisarjasta.

Run Sackboy! Run! -peli on saatavilla sekä iOS- että Android-mobiililaitteille. Pelin suositusikäraja on seitsemän vuotta. Lisätietoja tuotteesta iTunesissa ja Google Playssa. Run Sackboy! Run! -pelistä julkaistaan lisäksi PlayStation Vita -versio alkuvuodesta 2015.