Pelikonsoli-, mobiili- ja tietokonepelien julkaisija, Ubisoft on myös mukana tämän viikon perjantaina alkavilla DigiExpo-messuilla. Ubisoftin osastolla on tämän syksyn hittipeleistä pelattavana Assassin’s Creed Unity, Assassin’s Creed Rogue, Far Cry 4, The Crew, Just Dance 2015 ja Rocksmith 2014.
assassins-creed-unity
Assassin’s Creed Unity ilmestyy sekä PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsoleille että Windows-tietokoneille 13. marraskuuta 2014. Assassin’s Creed Unity on hittisarjan uusi luku, jota pyörittää seuraavan sukupolven konsoleita varten luotu Anvil-pelimoottori. Pelissä voi kokea Ranskan vallankumouksen Bastiljin valtauksesta kuningas Ludvig XVI:n teloitukseen. Pelin ikäraja on PEGI18.
assassins-creed-rogue
Assassin’s Creed Rogue jatkaa toimintaseikkailua Assassin’s Creed IV:n merellisissä teemoissa Pohjois-Amerikan maisemissa Xbox 360- ja PlayStation 3 -pelikonsoleilla 13. marraskuuta. Pelin ikäraja on PEGI18.
far-cry-4-wide
Far Cry 4 ilmestyy sekä PlayStation 4-, PlayStation 3-, Xbox One- ja Xbox 360 -pelikonsoleille että Windows-tietokoneille 18. marraskuuta 2014. Far Cry 4 -pelin tarina vie pelaajat Kyratiin, henkeäsalpaavaan ja vaaralliseen, villiin ympäristöön Himalajan vuoriston kupeessa. Aluetta hallitsee hirmuvaltiaan roolissa itsensä kuninkaaksi nimittänyt johtaja. Pelin ikäraja on PEGI18.
thecrew
The Crew julkaistaan 2. joulukuuta Xbox One-, Xbox 360- ja PlayStation 4 -pelikonsoleille sekä Windows-tietokoneille. The Crew on vallankumouksellinen toiminta- ja ajopelin yhdistelmä, jossa yksinpeli on saumattomasti yhteydessä moninpelimaailmaan. Pelin ikäraja on PEGI12.
just-dance-2015
Just Dance 2015 ilmestyi 23. lokakuuta PlayStation 4-, PlayStation 3-, Xbox One-, Xbox 360, Nintendo Wii- ja Nintendo WiiU -pelikonsoleille. Kaikkien aikojen tanssipeli tuo uutta tanssittavaa, lisää kappaleita ja entistä paremmat verkkopelitoiminnot. Pelin ikäraja on PEGI3.
Rocksmith_2014_Hero_UK
Rocksmith 2014 julkaistaan 6. marraskuuta Xbox One- ja PlayStation 4 -pelikonsoleille. Kaikkien aikojen monipuolisin kitaransoittopeli tarjoaa lukemattomat määrät oppia ja soitettavaa. Pelin ikäraja on PEGI12.