Need for Speed ottaa kadut haltuun

Monipuoliset kustomointiominaisuudet, autenttinen urbaani autokulttuuri, avoin maailma ja väkevä tarinankerronta vauhdittavat uutta Need for Speed -peliä.
Ghost Games™ ja Electronic Arts Inc. (NASDAQ: EA) ovat julkaisseet uuden Need for Speed -pelin Xbox One ja PlayStation®4 -konsoleille.
– Kun aloitimme tämän tarinapitoisen ajopelisarjan uudelleensuunnittelun, pyrimme luomaan juuri sellaisen pelin mitä fanimme halusivat, johtava tuottaja Marcus Nilsson Ghost Gamesilta kertoo.
– Olemme sukeltaneet syvälle autenttiseen kustomointiin ja luoneet kokemuksen, joka sekoittuu rikkaasti moderniin autokulttuuriin. Olemme palauttaneet mahtavan tarinankerronnan ja huikean avoimen maailman, yhdistäen kaiken sen mikä tekee täydellisen Need for Speed -kokemuksen.
EA hehkuttaa huikeiden visuaalisten kustomointimahdollisuuksien, tehoboostauksien ja täysin uuden wrap-editorin myötä uusi Need for Speed tarjoavan rikkaimman ja autenttisimman kustomoinnin, mitä koko pelisarjan 20-vuotisen historian aikana on koettu. Peliä on kehitetty tiiviissä yhteistyössä Speedhunters-faniyhteisön kanssa aina autolistasta erilaisiin lisävarusteisiin – jotta Need for Speed edustaisi aidosti nykyaikaista autonmuokkausskeneä.
Katso alta vaikuttava Need for Speed julkaisutraileri.
https://youtu.be/vLQGXHy5m6Y
Viisi tapaa pelata – vauhti, tyyli, rakentaminen, työntekijät ja lainsuojattomat – on uusi pelimekaniikka, joka siivittää kokemustasi viiden aidon autoalan ikonin ympärille rakennetussa tarinassa. Nämä ikonit ovat Magnus Walker, Ken Block, Nakai-san, Risky Devil ja Morohoshi-san – kaikki nykyaikaisen urbaanin autokulttuurin staroja. He ovat inspiroineet pelin tarinoita. Uudessa pelissä voit ansaita starojen arvostuksen ja rakentaa mainettasi noustessasi ykkösikoniksi.
Need for Speed on saatavilla maailmanlaajuisesti Xbox One ja PlayStation 4 -konsoleille. EA Access** jäsenet säästävät 10% ostaessaan pelin digitaalisen version Xbox Onelle. Need for Speed julkaistaan keväällä 2016 PC:lle Origin™-palvelun kautta. Liity Need for Speed keskusteluun Facebookissa, YouTubessa ja Twitter®:ssä.
Mobiilipelauksesta kiinnostuneille pelaajille on myös tarjolla uusi Need for Speed No Limits, joka on saatavilla ilmaiseksi ladattavana* App Storesta ja Google Playsta.
need_for_speed_takes_back_the_streets
*Verkkomaksut mahdollisia. Sisältää pelinsisäisen ostomahdollisuuden.
**Ehdot ja rajoitukset mahdollisia. Lisätiedot: www.ea.com.