Odotetusta kauhupelistä julkaistiin häiriintynyt kiusoitteluvideo

Resident Evil 7 Biohazard on vuoden odotetuin kauhupeli. Legendaarinen pelisarja vie mukanaan sen alkua muistuttavalle kauhujentäyteiselle matkalle, jossa tutustutaan häiriintyneeseen perheeseen hylätyltä vaikuttavassa kartanossa keskellä idyllisintä maaseutua.

Vaikka koti on aina tärkeä ja rakas, tämä koti ei olekaan aivan sitä, miltä ensin vaikuttaa. Jotain on pahasti vialla, kuten alla oleva lyhyt ja kiusoitteleva esittelyvideo pahaenteisesti vihjailee.

Resident Evil 7 Biohazard vie suositun pelisarjan entistä hyytävämpiin tunnelmiin. Peli uudistaa tutuksi tullutta kaavaa merkittävällä tavalla ja vie selviytymiskauhun uudelle tasolle. Merkittävin sarjan muutos historiassa on kauhun kokeminen ensimmäisen persoonan kuvakulmasta katsoen. Tämä tuo paikalla olemisen tunteen entistä todellisemmaksi. Rohkeimmat pelaajat voivat lisäksi kokea pelin kauhut myös PlayStation VR -virtuaalilaseilla. Alla pelin hyytävä VR-traileri.

Nathanin selviytymiskauhukokemus rakentuu entistä enemmän hiiviskelyn, piileskelyn ja ongelmanratkonnan varaan. Räiskintää ei ole kuitenkaan unohdettu ja erilaiset pistoolit, haulikot, räjähteet, liekinheittimet ja jopa moottorisaha ovat käytettävissä taistelussa kammottavia vihollisia vastaan.
Resident Evil 7: Biohazard julkaistaan PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsoleille sekä PC-tietokoneille 24. tammikuuta 2017. Pelin ikäraja on PEGI 18.