Borderlands 3 -pelissä on juhlittu Borderlands-pelisarjan kymmenvuotista taivalta jo usean viikon ajan. Viimeisellä viikolla pelaajille on tarjolla rajoitetun ajan SHiFT-koodi, jolla pelaajat voivat lunastaa neljä karmivaa Vault Hunter -päätä, yksi jokaiselle pelin neljälle pelattavalle hahmolle. Kyseessä on puhtaasti kosmeettinen esine, jonka saa käyttöönsä alla olevalla koodilla.

Koodin voi lunastaa käyttöönsä Borderlands.com-sivustolta, Gearboxin SHiFT-sivustolla tai pelin sisäisen Social-valikon kautta Borderlands 3 -pelissä. Koodi tulee lunastaa 5. marraskuuta kello 22.00 mennessä.

Lunastettava koodi: K9W3T-BJZ59-B9SHB-6B3JT-T9CFF

Juhlinta ei lopu pelkkään latauskoodiin, sillä lisäksi 21. marraskuuta peli laajenee uudella Takedown-tehtävällä. Takedown at Maliwan’s Blacksite on neljän pelaajan yhteistyömuotoinen tehtävä ja se on suunniteltu pelattavaksi vähintään tason 50 hahmoilla. Lorelain antama tehtävä on ennaltaehkäisevä hyökkäys Maliwanin joukkoja vastaan ja se tarjoaa reilusti haastetta myös kokeneille konkareille. Luvassa on ainutlaatuisia vihollisia, uusia palkkioita ja aiemmin näkemätön tapahtumapaikka. Lisätietoa tulevasta Takedown-tehtävästä voi katsoa alta.

Borderlands-pelisarja tunnetaan sarjakuvamaisesta peligrafiikasta, hurtista huumorista ja sujuvasta pelattavuudesta. Borderlands 3 laajentaa niin sanottua looter-shooter-pelityyppiä entistä isommaksi pelikokonaisuudeksi. Looter-shooterilla tarkoitetaan ammunta- eli räiskintäpelejä, joissa uusien varusteiden ja aseiden kerääminen sekä näiden virittely on yhtä keskeisessä osassa kuin itse varsinainen toimintakin. Borderlands 3 sisältää uuden tarinan lisäksi valtavan määrän erilaisia vihollisia, uudenlaisia asekokonaisuuksia sekä useamman toisistaan poikkeavan planeetan. Borderlands 3 -pelistä voi nautiskella yksinpelinä tai kaverien kanssa kimpassa.

Lue Metropolin Borderlands 3 -arvostelu täältä.

Borderlands 3 on saatavilla sekä PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsoleille että pc-tietokoneille. Pelin ikäraja on PEGI 18.