Patrik Laine nähdään Suomessa myytävän NHL 20 -pelin digitaalisen ja fyysisen version kannessa. Laineen erottuva rannelaukaus on mallinnettu peliin Signature Shot -laukauksena, joka on toteutettu edistyksellisellä Real Player Motion -teknologialla.

Electronic Arts on julkistanut Patrik Laineen olevan uuden EA SPORTS™ NHL™ 20 -pelin kansikuvaurheilija Suomessa. Tunnustus tekee Laineesta EA SPORTS NHL -pelin historian ensimmäisen urheilijan, joka nähdään kannessa kahtena vuotena peräkkäin.

– Oli mahtavaa kuulla, että EA SPORTS halusi minut uudestaan kanteen. Uusi kansikuva on vielä edellistäkin tyylikkäämpi! Tällaiset tunnustukset tuovat paloa näyttää oikealla jäällä, että on kaiken hypen arvoinen, Patrik Laine sanoo.

– Kaikki varmasti tietävätkin jo, että olen ollut lapsesta saakka intohimoinen EA SPORTS NHL -pelien fani. Kiekkokausi NHL:ssä on erittäin raskas, ja vastapainoksi uuden Änärin pelaaminen pleikkarilla kavereiden kanssa on loistava tapa rentoutua, Laine sanoo.

Laineen tuliselle rannelaukaukselle erityishuomio

Laine valittiin myös siihen supertähtien joukkoon, jolla on NHL 20:ssä Signature Shot -laukaus. Signature Shot -laukaukset ovat NHL:n suurimpien tähtien tarkasti mallinnettuja ja tunnistettavia laukaustyylejä.

NHL™ 20 on saatavilla maailmanlaajuisesti Xbox Onelle ja PlayStation® 4:lle 13. syyskuuta 2019. EA Access -jäsenet voivat pelata peliä jo 5. syyskuuta 2019 alkaen Play First Trial -edun ansiosta ja saavat 10 % alennuksen ostaessaan pelin täysversion. Lisätietoja EA SPORTS NHL -pelistä saa verkkosivuilta www.easports.com/NHL.

Kehittynyt pelattavuus

Real Player Motion (RPM) -teknologia tekee NHL 20:n pelattavuudesta entistä paremman. Uusissa Signature Shot -laukauksissa NHL:n suurimpien tähtien laukaustyylit on mallinnettu tarkasti ja tunnistettavasti. Uudet laukaisuanimaatiot mahdollistavat entistä vaarallisemman hyökkäyspelaamisen, ja RPM-teknologian luomat uudistukset syöttöihin ja kiekon poimimiseen luovat nopeamman ja sulavamman pelikokemuksen, joka muistuttaa parhaimmillaan aitoa, nopeatempoista NHL-ottelua. Uusi maalivahtien tekoäly sisältää hyökkäysten uhka-analyysin, jonka avulla maalivahdit pystyvät arvioimaan tilanteiden vaarallisuuden ja reagoimaan niihin oikealla tavalla.

Täysin uusi kilpailullinen pelitila

Uusi pelitila Eliminator on saanut inspiraationsa battle royale -peligenrestä ja antaa uuden tavan pelata NHL ONES- ja NHL THREES -pelejä. Eliminaattorissa enintään 81 pelaajaa ottaa toisistaan mittaa turnauksessa, jossa vain voittajat etenevät jatkoon. Kilpaile soolona ONES Eliminatorissa tai yhdistä voimasi ystäviesi kanssa THREES Eliminatorissa ja yritä voittaa putkeen kolme karsintakierrosta – kierros kierrokselta vaikeampaa vastustajaa vastaan.

Uuden sukupolven jääkiekkolähetykset

Uudistettu lähetyspaketti tuo NHL 20 -peliin uuden, värikkään selostuksen sekä uudistetut tulostaulut, peittokuvat ja liikegrafiikat. Lähetyksestä on luotu entistä upeampi kokemus, joka nostaa pelaajat ja otteluiden kohokohdat keskiöön.

Jatkuvasti kehittyvä World of CHEL

Tänä vuonna World of CHELin uudistuksiin kuuluvat CHEL-haasteet – viikoittaiset pelin sisäiset tapahtumat, jotka avaavat ainutlaatuisia mukautuspalkintoja, kokemuspisteitä ja paljon muuta. World of CHEL tarjoaa myös yli 2 000 ainutlaatuista mukautusesinettä – varusteista ja tarvikkeista isoimpien jääkiekkomerkkien vaatteisiin. Lisäksi neljä uutta ulkopelipaikkaa vievät pelin ulkojäille kaukaisiin erämaihin ja ikonisiin kaupunkiympäristöihin.