Peliarvio: Spintires – MudRunner: American Wilds -lisäosa

Erittäin realistinen ajosimulaatiopeli Spintires: MudRunner on saanut ladattavaa lisäsisältöä nimeltään American Wilds. Nimensä mukaisesti DLC keskittyy rapakon taakse Amerikan korpimaisemiin ja tuo pelaajien silmien eteen ison nipun uusia ajoneuvoja, kaksi uutta karttaa ja muutamia haastetehtäviä.

Vaikeakulkuiset maastot, loistavalle tasolle viety ajoneuvojen fysiikkamallinnus ja erilaiset ajoneuvot ovat tuttuja mausteita Spintires: Mudrunnerin pääpelin puolelta ja samaa herkkua on tarjolla myös American Wilds -lisäosan kymmenen euron hintaisessa paketissa.

Uusia ajoneuvoja on peräti yhdeksän erilaista ja valikoimasta löytyy esimerkiksi kiipeilyyn erikoistunut Western Star 6900XD -kuorma-auto sekä liikuteltavalla puskurilla varustettu metsätyökone K-8400 Skidder, joka soveltuu kaikenlaisiin maasto-olosuhteisiin ja on erinomainen jokapaikan höylä. Ajoneuvot on tuttuun tapaan ripoteltu karttojen eri osiin ja niiden avaaminen käyttöön reittisuunnittelua hyödyntämällä tuo rutkasti mielenkiintoa ennen varsinaisen kohteen suorittamista.

Ladattavan lisäsisällön huokeassa lisäsisällössä on hintansa mukainen vastine rahoille, mutta loppujen lopuksi se tarjoaa kovin vähän pelattavaa. Molemmat lisäkartat ja haasteet on koluttu helposti läpi jo muutamassa illassa, mikäli pelaajalla on näkemystä navigoida maaston vaihtelevuuden vaatimalla tavalla.

Peruspelistä tuttu tukkien ronttaaminen on edelleen päätavoitteena ja lisätoimintona American Wildsiin on lisätty mahdollisuus poimia tukkeja myös rämealueilta tukkikioskien ja savottojen lisäksi. Tämä parantaa pelattavuutta ajansäästön muodossa.

Mikäli Spintires: Mudrunnerin realistinen meno upposi pääpelin aikana, tulee lisäosan parissa varmasti viihtymään. Uudet ajoneuvot erilaisten vahvuuksien yhdistelmänä haasteellisten maastojen reiteillä luovat maukkaan välipalan strategisen ajosimulaattorin parissa. Spintires: MudRunner ja sen lisäosa American Wilds sopivat mainiosti taktisempaa ja rauhallista ajamista arvostaville pelaajille.

Lajityyppi: Ajosimulaatio
Ikäraja: 3
Julkaisuaika: 23.10.2018
Testialusta: PS4
Muut alustat: Xbox One, PC, Nintendo Switch
Kehittäjä: Saber Interactive
Julkaisija: Focus Home Interactive
Pelaajamäärä: 1 (verkossa co-op 2-4 pelaajaa)
Kotisivu: http://www.mudrunner-spintires.com/


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.