Sony Interactive Entertainment Europe (SIEE) on julkistanut, että Amazon Prime Video laajentuu kaikille SIEE-alueille – myös Suomeen. Palvelu on ollut aiemmin saatavilla Iso-Britanniassa, Saksassa ja Itävallassa.
Amazon Prime Video -sovellus on käytettävissä TV & Video -valikosta PlayStation®4-järjestelmällä (PS4™) ja TV-/videopalveluista PlayStation®3-järjestelmällä (PS3™). Sen avulla on mahdollista katsoa suosittuja Amazon Original -sarjoja, kuten The Tick, The Grand Tour, The Man in the High Castle, Transparent, Mozart in the Jungle, American Gods ja Goliath, sekä suosittuja Hollywood-elokuvia ja televisiosarjoja.*
PlayStationin viihdetarjonta on laajentunut tasaisesti. Viime kuussa Red Bull TV tuli mukaan Pohjoismaiseen valikoimaan.
SIEE-alueella katsotaan joka kuukausi noin puoli miljardia tuntia videoita, joten Amazon Prime Video tarjoaa pelaajille uusia viihdemahdollisuuksia PS4:llä ja PS3:lla.
*Amazon Prime- tai Amazon Prime Video -jäsenyys vaaditaan palvelun käyttöä varten. Saatavilla oleva sisältö voi vaihdella alueelta toiselle.