Rainbow Six Siege hyökkäsi kauppoihin


Ubisoft toi tänään myyntiin taktisen Rainbow Six Siege -toimintapelin PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsoleille sekä Windows-tietokoneille. Myynnin alkamisen kunniaksi Ubisoft on julkaissut myös uuden tyylikkään esittelyvideon (yläpuolella) sekä muutaman uuden tilannekuvan 4K-laadulla.

Luvassa on tutuksi tullutta laatua, sillä taktisen ja toimintapitoinen erikoisryhmätoimintapeli Tom Clancy’s Rainbow Six Siege vie pelaajansa jännittävän ja kiihkeätunnelmaisen toiminnan maailmaan, jossa lainvalvojat ja ammattirikolliset ottavat yhteen toistensa kanssa. Rainbow Six -pelisarja ei kuitenkaan edusta suoraviivaista räiskimistä, vaan rakentuu tarkkaan laadittujen strategioiden ja taktisten toimintamallien varaan.

Poliisin ja armeijan erikoisryhmistä tutut erikoisvälineet, kuten erilaiset räjähteet, kranaatit, suojakilvet ja monet muut apuvälineet ovat yhtä tärkeässä osassa kuin vaativaan voimankäyttöön tarkoitetut ampuma- ja lähitaisteluaseet. Tom Clancy’s Rainbow Six Siege onkin yhdistelmä sekä kiivasta räiskintää, vaarallisia lähitaistelutilanteita että taktista osaamista ja strategista pohdintaa. Tom Clancy’s Rainbow Six Siege tarjoaa monipuoliset moninpelitilat, joissa pelaajat voivat toimia ryhmissä toisiaan vastaan. Peli soveltuukin erinomaisesti myös elektronisen urheilun temmellyskentäksi.

Tom Clancy’s Rainbow Six Siege on saatavana Standard-, Gold-, Art of Siege- ja Tactical Elite -versioina. Ne poikkeavat toisistaan lisäsisältöjen, pelitehtävien ja kausikortin osalta. Eri versioiden sisältötiedot löytyvät pelin verkkosivuilta.
Vuoden mittainen kausikortti (esittelyvideo alla) sisältää useita etuja, kuten etumatkan uusiin operaattorilisäyksiin, teholisäyksiä lisäominaisuuksien avauksiin, asepinnoitteita, lisää päivittäishaasteita ja 600 Rainbow Six Siege -krediittiä, joilla voi hankkia lisää pelisisältöä. Pelin ikäraja on PEGI 18.

Rainbow Six Siegen ensimmäinen lisälaajennus on nimeltään Operation Black Ice ja se julkaistaan tammikuussa. Laajennuspaketti sisältää kaksi uutta operaattoria kanadalaisesta terrorisminvastaisesta JTF2-erikoisryhmästä, täysin uuden kartan sekä muita ominaisuuksia.