Suomalaisyhtiön arvostelumenestys Quantum Break nyt myynnissä

Suomalaisen pelistudion Remedy Entertainmentin kehittämä ja Microsoftin julkaisema huikean tyylikäs ja toiminnantäyteinen trilleri Quantum Break on julkaistu. Peli on saatavilla Xbox One -pelikonsolille ja Windows 10 -tietokoneille.

Kriitikot ovat kehuneet peliä ympäri maailman – tässä muutamia lainauksia merkittäviltä arvostelijoilta:
– Yksi parhaista Remedyn koskaan tuottamista tarinoista ja pelikokemuksista. – Game Informer
– Quantum Break on loppuun asti hiottu kokonaisuus, jossa kekseliäs tarina ja hiottu, tyylikäs toiminta kulkevat käsi kädessä. – V2.fi
– Remedy teki sen taas. Kaikin puolin mahtava pelikokemus, jossa toimivat sekä toiminta että tarina. – IGN Suomi
– Vuoden läpimurtohitti scifi-genressä. – Evening Standard
Quantum Break Cemetery Trailer Bullet No Words
Quantum Break on Remedyn massiivinen taidonnäyte, jossa yhdistyvät pelaaminen ja tv-sarja ennennäkemättömällä tavalla. Hollywood-näyttelijöiden tähdittämissä rooleissa nähdään X-Men-elokuvista tuttu Shawn Ashmore, joka näyttelee pelin sankaria Jack Joycea. Hänen vastustajanaan nähdään Aidan Gillenin (Game of Thrones) näyttelemä Paul Serene. Taru sormusten herrasta -elokuvien tähti Dominic Monaghan puolestaan esittää Jackin nerokasta William-veljeä. Quantum Break on täynnä vahvaa tarinankerrontaa, ikimuistoisia henkilöhahmoja ja dramaattisia juonenkäänteitä, joista Remedy on tunnettu. Pelaajan valinnat ja teot vaikuttavat tapahtumien kulkuun tässä nopeatempoisessa pelin ja tv-sarjan kombinaatiossa, ja lopputuloksena on täysin ainutlaatuinen viihdekokemus.
Quantum Break Cemetery Trailer Spotlight No Words
Jokaisen Xbox Onelle myytävän Quantum Break -version mukana tulee Alan Wake -peli (Xbox 360) ja sen lisäosat, The Signal ja The Writer. Peliä voi pelata Xbox Onella taaksepäin yhteensopivuuden ansiosta.
Quantum Break Cemetery Trailer Monarch No Words
Rajoitetusti saatavilla on myös Xbox One Quantum Break Special Edition -pelikonsolipaketti, jossa mukana pelien lisäksi valkoinen konsoli ja langaton peliohjain, suositushinta 399 €.
Quantum Break Xbox One Box Shot Angle Right