Yksinoikeudella PlayStation®4 (PS4™) -konsolille julkaistu VR-peli Bravo Team on ensimmäisen persoonan ammuskelu, jossa pelaajat etenevät taisteluparina rankan piirityksen keskellä.
Pelin luoneen Supermassive Gamesin aiempaa tuotantoa ovat esimerkiksi Bafta-palkinnon voittanut Until Dawn sekä alkuvuodesta julkaistu VR-kauhupeli The Inpatient.
Bravo Teamissa pelaajat löytävät itsensä keskeltä poliittista konfliktia, kun saattotehtävä menee pahasti pieleen. Uutena tehtävänä onkin selvittää tie ulos piirityksestä yhdessä verkkopelikaverin tai tietokoneen ohjaaman hahmon kanssa. Pelin tasot ja vastustajat on suunniteltu testaamaan pelaajien yhteistyökykyä. Luotisateessa suojaa ei ole paljon, joten taktiikalla on todellakin väliä ­– onnistuminen vaatii suojatulen antamista, jatkuvaa kommunikaatiota sekä luottamusta omaan taistelupariin.

Peli tukee viime vuonna PlayStation VR:lle ilmestynyttä tähtäinohjainta, jonka liikeseurantatekniikka on todella tarkka ja värinäpalaute auttaa tuntemaan jokaisen laukauksen. Nurkan taakse voi vilkaista kallistamalla vartaloa ja tähtääminen onnistuu aivan kuin oikeassa elämässä: nostamalla ase silmien tasolle ja ottamalla vihollinen tähtäimeen. Pinteessä ollessa aseen voi myös nostaa pään yläpuolelle ja räiskiä vihollista sokkona.
Pelin ikäraja on 16 vuotta. Lisätietoja osoitteessa: playstation.com.