Viiltäjä-Jack päästetään irti tiistaina – hyytävä video

Viiltäjä-Jack hyökkää Assassin’s Creed -pelaajien kimppuun tiistaina jännittävässä lisäosassa

Ubisoft vahvisti legendaarisen Viiltäjä-Jackin selkäpiitä karmivan lisätarinan ilmestyvän Assassin’s Creed Syndicate -konsolipelille tiistaina 15.12. PC-versiolle tämä lisäosa ilmestyy viikkoa myöhemmin, eli 22.12.
Jack the Ripper -lisäosa sijoittuu 20 vuotta Assassin’s Creed Syndicate -tarinan tapahtumien jälkeen. Se kertoo maailman tunnetuimman sarjamurhaajan tarinan Assassin’s Creed -pelin universumissa ja vie pelaajat mukanaan synkkääkin synkempään ajanjaksoon Lontoon historiassa. Eletään syksyä 1888. Alueena on Lontoon pahamaineinen Whitechapelin kaupunginosa, jossa murhaajan tekemät järkyttävät verityöt ja silpomiset herättävät kauhua koko Lontoossa. Paniikki ja lehdistön luomat kauhukuvat valtaavat kadut ja pubit, kun tuntematon murhaaja on valloillaan. Pelaajien tehtävänä on lyöttäytyä yhteen Scotland Yardin etsivä Frederick Abberlinen kanssa ja etsiä käsiinsä itse Viiltäjä-Jack. Tästä asetelmasta käynnistyy katala kissa ja hiiri -leikki, jossa panoksena ovat ihmishenget ja lontoolaisten turvallisuus.

Jack the Ripper -lisäosa sisältyy kausikorttitilaukseen, mutta halutessaan lisäosan voi ostaa myös erikseen. Assassin’s Creed Syndicate Gold Edition -painoksessa mukana oleva kausikortti (Season Pass) sisältää ainutlaatuisia lisätehtäviä sekä kokonaan uuden minikampanjan. Näitä ovat Jack the Ripper -lisäosan lisäksi kymmenen lisätehtävää sisältävä The Last Maharaja -tehtäväpaketti, nopeatempoinen A Long Night -lisätehtävä ja Streets of London -pelipaketti, joka sisältää tunnin verran lisäpelattavaa. Mukana on myös valikoima uusia aseita, asuja ja varusteita.

Viktoriaaniseen Lontooseen sijoittuva Assassin’s Creed Syndicate -toimintapeli keskittyy Evie ja Jacob Fryen salamurhaajakaksosiin, jotka taistelevat paremman ja vapaamman Lontoon puolesta. Edessä on pitkä, verinen ja haastava taistelu rikkaita aristokraatteja vastaan poljetun ja alistetun työväen puolesta. Assassin’s Creed Syndicate on julkaistu sekä PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsoleille että Windows-tietokoneille. Pelin ikäraja on PEGI 18.
Katso alta Jack the Ripperin uusi hyytävä esittelyvideo.

Lisätietoja Assassin’s Creed -pelin verkkosivuilla.