Duudsoneiden Hannu-Pekka ”HP” Parviainen on kuulunut suositun Posse-sarjan tiimiin ohjelman alusta lähtien. Hän odottaa jo kahdeksannen tuotantokauden alkamista.

– Possen tekeminen on parasta, mitä tiedän. Koko työryhmä on yhtä suurta perhettä. Kaikki palikat ovat loksataneet kohdilleen, Hannu-Pekka kertoo Metropolille.

Hannu-Pekka on nauttinut livelähetysten tekemisestä.

– Siinä on tietty taika ja jännitys, koska kaikki tapahtuu hetkessä. Jos mokaa tai sanoo vääriä asioita, niin siitä pitää päästä hetkessä yli ja nauraa omalle mokalle.

– Ennen ensimmäistä kautta emme olleet tehneet suoria lähetyksiä, joten jännitys oli suuri. Tekemisen kautta on oppinut käsittelemään jännitystä, mutta siitä huolimatta aina ennen jokaista lähetystä on sopiva jännitys ja kutkutus. Se on hyvä, jotta pysyy vireänä. Ensimmäinen kausi meni ohi jännityksen takia, mutta nyt osaan jo nauttia lähetysten tekemisestä.

Hannu-Pekka matkustaa Possen kuvauksiin Seinäjoelta, missä hän asuu perheensä kanssa.

– Minulla on siellä edelleen koti! Työt ovat vieneet minua aina ympäri Suomea.

– Seinäjoki on hyvä paikka elää. Se on erittäin yrittäjämyönteinen kaupunki, joka kasvaa ja kehittyy koko ajan.

Kuva: Petri Voutilainen

Alastomuus on ollut aina vahvasti läsnä Duudsoneiden temppuja. HP on nähty lukuisia kertoja ilkosillaan niin televisiossa kuin sosiaalisessa mediassa.

– Huumorintajuni on välillä aika yksinkertainen ja tartun helposti hauskoihin ajatuksiin. Jokaisessa alastonkuvassani on kuitenkin ripaus parodiaa. Suhtautumiseni alastomuuteen on luonnollinen.

HP otti osaa keväällä sosisaalisessa mediassa levinneeseen tyynyhaasteeseen (pillow challenge), jossa pukeuduttiin ainoastaan vyöllä vyötäisille sidottuun tyynyyn. Hurjapää poseerasi tyyny vyön avulla ympärilleen köytettynä, mutta tyyny ei ole aivan tarpeeksi suuri peittääkseen miehen strategiset paikat. Hän on kuitenkin paikannut tilannetta pukemalla kriittisten alueidensa peitoksi mustan sukan.

– Minulle tuli heti mieleen koominen aspekti, miten itse sen tekisin. Arvostamani taidemaalari Kaj Stenvall maalasi siitä kuvasta öljyväritaulun. Se oli todella suuri kunnia. En tiedä, onko se missään esillä vai onko se ollut jopa myynnissä.

Entinen Miss Suomi Heidi Sohlberg on ollut innokas kommentoimaan Hannu-Pekan alastonkuvia sosiaalisessa mediassa.

– Olemme Heidin kanssa nauraneet, että tässä on toistuva kaava. Hän kommentoi kuvaani ja mediat nostavat otsikkoihin hänen kommenttinsa.

Jos kuvat eivät näy, katso ne tästä.