Suomalainen ammatikseen itseään myyvä nuori nainen kertoo Metropoli.netin uudessa ”Ilotyttö paljastaa” -blogisarjassa kokemuksistaan prostituoitujen salaperäisessä maailmassa.
Ensimmäisessä kirjoituksessaan ilotyttö paljastaa, että hänen asiakkaanaan on käynyt mm. televisiosta tuttu poliitikko, joka muuttui varsin rajuksi sängyssä ja kehtasi vielä pyytää alennusta aktin jälkeen!
Blogi alkaa…
Tervetuloa lukemaan ajatuksiani.
Olen ilotyttö. Prostituoitu. Huora. Kurtisaani. Onhan tuolla maailman vanhimmalla ammatilla nimiä.
Olen 23-vuotias ja teen tätä hommaa omasta vapaasta tahdostani.
Tässä blogissa tulen avaamaan sinulle oven maailmaan, johon liittyy ehkä vähän liiankin paljon vääriä oletuksia, ennakkoluuloja, yleistyksiä ja niin edelleen.
Aion kertoa omasta päivistäni ja monenmoisesta tähän ammattiin liittyvästä. Elämäni ei ole tylsää, joten tuskinpa tästä blogistakaan sellaista tulee.
Minulle voi myös lähettää kysymyksiä, mutta ei ihan vielä. Tulen julkaisemaan sähköpostini vasta muutamien bloggauksien jälkeen. Voitte kirjoittaa minulle ja vastaan kysymyksiinkin, jos ne ovat asiallisia.
Mutta mitä tässä turhaan löperehtimään, koska asioita on miljoonia ja aikanaan niistä sitten kirjoitan.
Tänään päiväni on koostunut kolmesta asiakkaasta. Enempää en aio ottaakaan, sillä minulla alkaa kuukautiset. Joku voisi kuvitella, että miksi en tee silloin suikkarikeikkaa. No, niin rahankipeä en ole. Se aiheuttaisi sitä paitsi ihan liikaa säätöä asiakkaiden kanssa. Ellei voi myydä koko pakettia, ei myydä mitään.
Asiakkaistani en tule kirjoittamaan niin että he tulevat tunnistetuksi. Ei se ole kenenkään etu. En paljasta myöskään julkkisasiakkaitani, mutta totta kai aion kirjoittaa sivuten myös heistä.
Tänään luonani kävi tosiaankin kolme miestä. Yksi oli 20-vuotias vähän tukeva poika, joka on käynyt ennenkin. Hän ei ilmeisesti saa kuin rahalla, ainakin luulisin, hän on niin ujo. Ei hän rumakaan ole. Toinen oli 60-vuotias liikemies, harmaantunut jo. Hänen vaimonsa tietää että hän käy luonani – erikoinen juttu siis. Kolmas oli asiakas jota en entuudestaan tuntenut. Ihan tavallinen nelikymppinen mies, vähän pullakka, jos nyt jotain pitää hänestä lausua.
Ai että… nyt tuntuu että mihin ihmeeseen mä olen itseni laittanut. Tulee mieleen miljoona eri aihetta mistä voisi kirjoittaa, vaikka tämä ensimmäinen onkin tällainen yleissähläys. No, hyvä että ideoita tulee riittämään.
Toivottavasti tykkäätte.
Tämän blogin yksi perusjutuista voisi olla se, että minua ärsyttää miksi prostituoidut aina leimataan tautien levittäjiksi. Emme me levitä tauteja. Naapurisi levittää. Äitisi levittää. Sinä levität.
Ei vaan oikeasti. Oikea ammattilainen ei koskaan tee kahta asiaa. Yksi. Hän ei pussaile ketään. Suutelu on liian intiimiä. Se liittyy rakkauselämään. Se ei ole myytävänä.
Kaksi. Oikea ammattilainen ei koskaan anna paljaalla. Ei nuolla itseään. Ei panna itseään. Eikä hän ota paljaalla suihin. Tietenkään.
Eli ne puheet voi nyt unohtaa. Seuraavan kerran kun joku sanoo sinulle että huorat levittävät tauteja, sano hänelle että varmemmin sen saa baarihoidolta eli yhden illan jutulta. Näin se vaan on.
Totta kai kumittomuuden kärttäjiä on. Mulla ja kaikilla on ehdoton nollatoleranssi siihen. Ei tule tippumaan. Sanon yhden kerran ja toisen kerran lähdet ulos enkä varaa sinulle enää toista aikaa. Näistä asioista ei keskustella.
Onneksi mun elämääni on sattunut vain hyviä asiakkaita. En esimerkiksi ota känniläisiä sisään. Jos tulet kännissä, en ota vastaan enkä varaa sinulle enää aikaa. Jos rupeat inttämään vaikka just tuosta kondomijutusta, en varaa uutta aikaa. Ei minun tarvitse katsella tyhmiä asiakkaita, kun jonossa on ihan fiksuja vaikka kuinka.
Millainen on muuten hyvä asiakas? Hän ei intä. Hän ei ole kännissä, nämä perus. Sitten yksi tärkeimmistä: Hän ei todellakaan haise hielle. Voisi olla hyvä jos olisi pessyt hampaansa eikä haisisi myöskään valkosipulille.
Olen kuullut että itätytöissä kävijät pettyvät naisten huonoon hygieniaan. Siinä on vaikee pyytää asiakkaitakaan suihkussa käymään. Itse pidän siisteydestä tosi tarkkaa huolta ja sitä odotan myös asiakkaalta.
Sitten: nopeasti sanottuna, sujuva toiminta. Älä turhaan ujostele, olen nähnyt alastomia miehiä vaikka kuinka. Mua ei jännitä sun munasi, miksi sun pitäs jännittää mua. Ei muuta kuin toimeen. Saan sen kyllä stondaamaan, ellet ole kännissä tai impotentti. Meillähän on puoli tuntia aikaa.
Itse sovin pääsääntöisesti vain puolen tunnin aikoja, koska tunnin ajat ovat ihan perseestä. Miksi? Siksi että yleensä porukka tulee eli laukeaa viiden viiva kymmenen minsan päästä…miksi he turhaan jäisivät odottamaan että heillä seisoisi vielä sen tunnin sisään. Ei mun asiakkaillani ainakaan yleensä seiso. Tai sitten se jää (viagralla) sellaseksi puurtamiseksi, eikä asiakas laukea enää toista kertaa… Se on molemmin puolista pakkopullaa vaan.
Totta kai on poikkeuksiakin. Mutta harvoin. Eli: puoli tuntia on paras aika minulle – silloin esileikkiinkin voi käyttää aikaa, vaikka puolet ajasta.
No, eipä tässä enempää tällä kertaa viitsi avautua. Juttuja tulee mieleen ihan simona, ja ajatuksia riittää varmasti vaikka kuinka.
Ladataan tähän nyt vielä joku tyypillisimmän asiakkaan perusspeksi, vaikka tyypillistä asiakasta ei olekaan. Hän on nelikymppinen mies, hänellä on lapsia, hän ei halua erota tai hän on sinkku. Hän haluaa silloin tällöin vierasta nuorta pesää, eikä sitä enää ravintolasta saa. Eikös se siinä ole. Perheenisiä nämä voittopuolisesti kyllä kaikki ovat, eli lapsen omaavia, nämä asiakkaani. Toivottavasti mammat eivät nyt järkyty tästä?
(Hukun varmaan vihapostiin kun aikanaan annan sen spostini.)
On mulla käynyt asiakkaina julkkiksiakin. Puhutaan niistä myöhemmin enemmän, mutta kun nyt on ollut tämä seksiviestikansanedustajan tapaus, niin täytyy paljastaa, että kyllä munkin luona on kansanedustaja käynyt. Ei kuitenkaan tämä kyseinen herra.
Tämä tapahtui itse asiassa viime vaalikaudella. Vanhempi kansanedustaja jonka tunnistin heti televisiosta, tuli asiakkaakseni, eikä hän näyttänyt pelkäävän että tunnistin hänet. Hän näki sen aivan varmasti ilmeestäni.
Päinvastoin, tuntui että tämä hemmo oikein nautti siitä että menin ihan punaiseksi. Jotenkin uskon että hän nautti tilanteesta.
Mies oli ihan kohtelias ja mukava, mutta sängyssä hän muuttui aika rajuksi. Minun piti sanoa hänelle pari kertaa että ota iisimmin, hei, sattuu. Ulospäin mies näyttää aika nössöltä mutta sängyssä hänestä kuoriutui peto.
Kaikista hassuinta oli että mies yritti vielä lopuksi tinkiä palkkiosta. Vaikka palkkio siis maksetaan aina aluksi ennen aktia niin tämä henkilö yritti saada jälkeenpäin alennusta. En oikein tajua tätä logiikkaa. Hän sanoi näillä sanoilla: ”Jos saan viisikymppiä takaisin, voin kertoa muillekin ja suositella sua. Sä varmaan ymmärrät että mulla on paljon hyviä ja varakkaita ystäviä.”
Olin vähän puulla päähän lyöty, enkä osannut muuta kuin hymähtää. No, se jäi siihen. Ehkä hän oli vain huumorituulella.
Tämän jälkeen miestä ei ole näkynyt. Ehkä hän on keskittynyt oman parisuhteeseensa…
-n-
(Kuva: Wikipedia)