OmaHoro-palvelu, kuinka voin auttaa?
Semmoista tällä kertaa, että singaporelainen kollegani on ratkaissut toimeentulo-ongelmansa ryhtymällä yksityishoroksi. Tällaista käytäntöä ei kyllä Suomessa ole. Ainahan on sugardaddyjä, mutta eiväthän ne nyt elätä aasta ööhön Suomenmaassa ketään.
Singaporelainen hupakko on tehnyt diilin jonkun aasialaisen superrikkaan kanssa, ja nyt hän on vain hänen käytössään. Mikäs siinä!

Voisinko minä olla jonkun yhden miehen horo? Tällainen kysymys heräileepi. No enpä voisi. Asia alkaisi ahdistaa. Ennemmin tai myöhemmin tuohon alkaisi liittyä kaikenlaisia paineita. Hän olisi enemmän määräävässä asemassa kuin yksittäinen random-asiakas. Voin aina olla ottamatta asiakasta uudelleen, jos käytös esimerkiksi alkaa ketuttaa, mutta tuollaisen vuosidiilin kanssa on vähän vaikeampaa. Kyllä, ahdistavaa, epämiellyttävää olisi moinen. Onneksi Suomessa kukaan ei ostaisikaan kokopäivähoroa itselleen. Jos meinasi meikäläisenkin vuositulot korvata, niin se tekisi sellaista 7000 euron maksua joka kuukausi tähän suuntaan.
Mutta tästä tulikin mieleeni, että mites jos perustaisi OmaHoro-palvelun. Sellaisen eräänlaisen klubin. Onhan näitä, golf-jäsenyyksiäkin, osakkuuksia. Tai sitten myisi jonkunlaisen sarjakortin alennuksella… Hmm… näitä sietää miettiä. Toisaalta myös tuollainen jäsenyys voisi olla ahdistavaa. Toisaalta, jos se olisi vain kuukausikorttityylinen, niin helpostihan siitä irti pääsisi.
Jos rupeaisi myymään vaikka OmaHoro-kuukausikorttia. Maksa 1500 euroa, sisältää 10 tuntia, etua ei voi siirtää toiselle.
No, näillä ajatuksin lähden tästä paskalle. Heippa.
-n-
(Kuvituskuva ei liity juttuun)
Ilotyttö paljastaa:
Näin saat miehen nauttimaan taivaallisista suikkareista
Huoran avoin kirje Juha Sipilälle
Tämä poliitikko oli peto sängyssä