Tinder on yksi kansainvälisesti tunnetuimmista deittisovelluksista, josta kuka vain voi etsiä itselleen seuraa tai hyvällä tuurilla löytää jopa elämänmittaisen kumppanin.

Kaikki eivät kuitenkaan halua etsiä seuraa perinteisistä sovelluksista – etenkään, jos sattuu olemaan rikas ja kuuluisa.

Siksi julkkiksille on lanseerattu oma deittisovelluksensa Raya, jonka käyttäjäksi täytyy hakea erillisellä hakemuksella. Pelkkä hakemus ei kuitenkaan riitä sisäänpääsyyn, sillä Raya hyväksyy jäsenekseen vain noin 8 prosenttia hakijoista.

Business Insider -sivuston mukaan esimerkiksi yhdysvaltalainen näyttelijätähti Channing Tatum, huippumalli Cara Delevingne, laulaja Lily Allen, Frendit-näyttelijä Matthew Perry, laulaja Sam Smith ja näyttelijä Emma Watson ovat hakeneet seuraa Raya-sovelluksen kautta.

Raya-sovellukseen liittyäkseen täytyy ihmisen täyttää kolme eri kriteeriä: työ, tunnettavus ja ”jotain ekstraa”.

Sisäänpääsymahdollisuuksia siis nopeuttaa, jos henkilö on kuuluisa muusikko tai näyttelijä, mutta hakemuksen hyväksymiseen voi riittää jo se, että hakijan ammatti on Raya-komitean mielestä mielenkiintoinen.

Raya kuvailee sivuillaan, että massiivisen seuraajajoukon sosiaalisessa mediassa omistavalla ihmisellä on hyvät mahdollisuudet päästä osaksi deittisovelluksen yhteisöä. Aina somejulkisuutta ei kuitenkaan tarvita, sillä esimerkiksi Nasan tiedemiehet, syöpätutkijat, runoilijat ja taidemaalarit voivat Rayan mukaan myös päästä jäseniksi, vaikka heillä ei suuria seuraajamääriä olisikaan.

Raya-sovelluksen kuukausihinta on Applen App Storessa 10,99 euroa ja lisäksi käyttäjä voi maksaa esimerkiksi suorista yhteydenotoista.

Lähde: Iltalehti, Business Insider

Lue myös:

Kalle Palander kommentoi suorin sanoin suurta Tinder-kohua – ”Mitä v**tua se teille kuuluu?”

Kotiliesi: Maria Ohisalo avautuu hänen ja Miika-puolison ensimmäisistä Tinder-treffeistä – ”Olin kuin uitettu koira”

Seiska: Mira Luoti ja Happoradio-kitaristi Mika Haapasalo erosivat jälleen – Mika etsii jo uutta seuraa Tinderissä