Australialainen fitnessmalli Lauren Simpson on voittanut useita bikini- ja bikinifitness-kisoja. Hän myös valmentaa ihmisiä ja auttaa heitä treenien sekä ruokavalioiden kanssa.

Simpson jos kuka tietää, että treenaamisen kautta vartaloa voi muokata hyvinkin paljon ja tästä hän halusi näyttää esimerkin julkaisemalla kolme vertailukuvaa viiden vuoden ajanjaksolta.

Kuvista näkyy, miten paljon Simpsonin vartalo on muuttunut vuosien 2015 ja 2020 välillä.

– Vartalomme muuttuvat. Niitä ei ole tarkoitettu pysymään samana koko elämämme ajan. Näissä kuvissa olen minä vuosina 2015/2018/2020. 🦋

– Kuljet elämäsi aikana erilaisten vaiheiden läpi. Ikäännyt, voit saada lapsen, voit kohdata takaiskuja kuten loukkaantumisia tai sairauksia, sinulla voi olla tiukkoja päämääriä kehonrakennuskilpailuihin tai päämääräsi voivat liittyä johonkin, jolla ei ole mitään tekemistä vartalosi kanssa.

Simpson jatkaa, että elämän aikana päämäärät ja itselle tärkeät asiat muuttavat muotoaan.

– Painosi ei ole missään nimessä itsetuntosi mittapuu. Et ole parempi ihminen jos treenaat aivan sikana etkä huonompi, jos vähän lihot.

Simpson korostaa, että vartalon muutokset eivät tarkoita sitä, että olisit epäonnistunut. Ne vain tarkoittavat, että olet ihminen ja elät elämääsi. Simpson kehottaa kaikkia antamaan itselleen luvan rakastaa vartaloaan kaikissa sen vaiheissa, eikä pitämään sitä vain ”tavoitekroppana”.

– Ole kiltti itseäsi kohtaan 💞, Simpson summaa kirjoituksensa.

Kuvavertailun uusimmassa eli oikeanpuoleisessa kuvassa naisen vatsassa näkyy suorakulman muotoinen arpi, jota monet seuraajat ovat ihmetelleet. Simpson vastasi, että arpi jäi suolitukoksen aiheuttamasta vatsaleikkauksesta.

Alla paljon tykkäyksiä ja kommentteja saanut kuvasarja.

Kuvat: Instagram