Oho! Näin paljon fitnessmalli Lauren Simpson on muuttunut 5 vuodessa – arpi vatsassa herätti kysymyksiä

Australialainen fitnessmalli Lauren Simpson on voittanut useita bikini- ja bikinifitness-kisoja. Hän myös valmentaa ihmisiä ja auttaa heitä treenien sekä ruokavalioiden kanssa.

Simpson jos kuka tietää, että treenaamisen kautta vartaloa voi muokata hyvinkin paljon ja tästä hän halusi näyttää esimerkin julkaisemalla kolme vertailukuvaa viiden vuoden ajanjaksolta.

Kuvista näkyy, miten paljon Simpsonin vartalo on muuttunut vuosien 2015 ja 2020 välillä.

– Vartalomme muuttuvat. Niitä ei ole tarkoitettu pysymään samana koko elämämme ajan. Näissä kuvissa olen minä vuosina 2015/2018/2020. 🦋

– Kuljet elämäsi aikana erilaisten vaiheiden läpi. Ikäännyt, voit saada lapsen, voit kohdata takaiskuja kuten loukkaantumisia tai sairauksia, sinulla voi olla tiukkoja päämääriä kehonrakennuskilpailuihin tai päämääräsi voivat liittyä johonkin, jolla ei ole mitään tekemistä vartalosi kanssa.

Simpson jatkaa, että elämän aikana päämäärät ja itselle tärkeät asiat muuttavat muotoaan.

– Painosi ei ole missään nimessä itsetuntosi mittapuu. Et ole parempi ihminen jos treenaat aivan sikana etkä huonompi, jos vähän lihot.

Simpson korostaa, että vartalon muutokset eivät tarkoita sitä, että olisit epäonnistunut. Ne vain tarkoittavat, että olet ihminen ja elät elämääsi. Simpson kehottaa kaikkia antamaan itselleen luvan rakastaa vartaloaan kaikissa sen vaiheissa, eikä pitämään sitä vain ”tavoitekroppana”.

– Ole kiltti itseäsi kohtaan 💞, Simpson summaa kirjoituksensa.

Kuvavertailun uusimmassa eli oikeanpuoleisessa kuvassa naisen vatsassa näkyy suorakulman muotoinen arpi, jota monet seuraajat ovat ihmetelleet. Simpson vastasi, että arpi jäi suolitukoksen aiheuttamasta vatsaleikkauksesta.

Alla paljon tykkäyksiä ja kommentteja saanut kuvasarja.

View this post on Instagram

Our bodies change. They are not designed to stay the exact same your entire life. These photos are me in 2015/2018/2020. 🦋 – You will go through phases of life. You age, you may have a baby, you may encounter set backs like injuries or illness, you may have strict goals like a body building competition or your goals may revolve around absolutely nothing to do with your body. – You will lose fat. You will gain fat. You will build muscle. You will lose muscle. You will train like a beast. You will take breaks from training. – There are times when your body composition goals are 100% your focus…and other times when priorities in life shift. There is no wrong or right with this. You do you boo. 🥰 – Your weight has no correlation to your self worth. You are not a better person for being shredded AF or not a worse person for gaining a little weight. – Your body fluctuating doesn’t mean you have failed. It just means you are human. You are living. ♥️ – Give yourself permission to love your body at all it’s stages – not just your goal ‘body’. – Be kind to yourself. 💞 #keepingitreal

A post shared by Lauren Simpson (@laurensimpson) on

Kuvat: Instagram


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.