Kohuliikemies Stefan Therman, 33, tykkäsi juhlia Helsingin pintaliitopaikoissa jo nuorena. Vuoden 2007 tienoilla parikymppinen Stefan bongattiin Katso-lehden toimittajan toimesta yllättävässä seurassa, uutisoi Seiska.

Nuori Stefan kuvattiin tuolloin Katso-lehdessä työskennelleen toimittajan toimesta huippu-uimari Jani Sievisen ex-vaimon Susanna Ingerttilän (ent. Sievinen) seurassa. Susannan ja Jani Sievisen yllätysero nousi otsikoihin vuonna 2006 ja virallinen ero astui lopulta voimaan vuonna 2007.

Susanna oli nuorta Stefania 15 vuotta vanhempi, mutta kaksikko vietti runsaasti aikaa toistensa seurassa muun muassa Helsingin yöelämässä.

– Susanna tanssi villisti nuorukaisen edessä. Keneltäkään ei jäänyt huomaamatta, mikä peli heidän välillään oli meneillään, silminnäkijä kertoi tuolloin Katso-lehden toimittajalle.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Kuva: AOP

Susannan salarakkaasta liikkui aikoinaan paljon huhuja ja joulukuussa hän myös vihjasi nuoresta ihastuksestaan Seura-lehdelle paljastamatta kuitenkaan tämän henkilöllisyyttä.

Seiska tavoitti Susannan, joka ei kieltänyt vuosien takaista suhdettaan Stefaniin, mutta kieltäytyi kommentoimasta sitä.

Lähde: Seiska

Lue myös:

Oho, Stefan Therman julkaisi pusuttelukuvan Martinan ex-kullan kanssa!

Podcast: Stefan Therman avautuu rahankäytöstään: ”Tekisi mieli sanoa, että se on ihan spedeilyä”