Nuoren englantilaisparin myrskyisä suhde saapui traagiseen päätökseen, kun 23-vuotias kampaaja Terri-Marie Palmer tappoi 24-vuotiaan avomiehensä Damon Searsonin leipäveitsellä.
Daily Mailin mukaan Palmer kirjoitti sosiaaliseen mediaan poikakaveristaan Damon Searsonista juuri ennen veritekoa: ”[Damon] ärsyttää minua roikkumalla Facebookissa eikä noteeraa ollenkaan, kun puhun hänelle.”
Pian viestinsä kirjoittamisen jälkeen Palmer suuttui, otti leipäveitsen ja työnsi sen syvälle viestejään lukemassa olleen Searsonin sydämeen. Tämän jälkeen Palmer soitti hätänumeroon ja sanoi, että hänen poikakaverinsa oli tapaturmaisesti puukottanut itseään, kun he ”pelleilivät” asuntovaunussa, jossa he asuivat.
Pari tapasi alunperin toisensa kampaamossa, kun Palmer leikkasi Searsonin hiukset. Vaikka suhde oli riitaisa, pariskunta rakasti toisiaan ja muutti yhteen viime vuoden heinäkuussa.
Työtön Searson oli hankkinut muutamaa kuukautta aikaisemmin kännykän, jolla hän otti selfie-kuvia itsestään ilman paitaa ja latasi kuvat Facebookiin. Palmer oli vihainen Searsonille, koska tämä käytti hänen mielestään liikaa aikaa Facebookissa.
Muutama päivä ennen surmaa, pari alkoi riidellä viestien välityksellä.
– Itkin itseni uneen toista kertaa tällä viikolla ja on vasta keskiviikko. Kiitos Damon. Olen niin vihainen ja loukkaantunut, että haluan oikeasti vi*tu puukottaa sinut, Palmer kirjoitti yhteen viestiin.
Surmayönä 13. elokuuta 2015 Palmer valitti ystävälleen Facebookissa, että Searson oli jälleen somessa lisäämässä kavereita. Palmer valitti maksavansa vuokrat, kun Searson käytti rahansa vain puhelimeen ja shoppailuun, ja että hän aikoi jättää miehen ja muuttaa takaisin äitinsä luokse.
– Hän ei tee muuta kuin roikkuu Facebookissa ja lisää sinne tyttöjä. Hän on vi*un mulkku. Olen aivan raivona hänelle, Palmer kirjoitti kaverilleen.
Palmer kielsi oikeudessa syyllistyneensä murhaan ja kertoi, että Searson oli kohdellut häntä huonosti. Palmerin mukaan Searson oli muuttunut omistushaluiseksi ja mustasukkaiseksi, sekä aggressiiviseksi. Hätäpuhelussa Palmer oli sanonut Searsonin pyytäneen häntä heittämään veitsen itseään kohti, mutta terävä veitsi olikin osunut häntä rintaan. Palmerin tarina tapahtuneesta kuitenkin muuttui useaan kertaan hätäpuhelun ja oikeuskäsittelyn välillä.
Oikeus tuomitsi Terri-Marie Palmerin viime viikolla elinkautiseen vankeuteen, josta hän voi päästä ehdonalaiseen vapauteen aikaisintaan 12 vuoden kuluttua.

Lähde ja näyttökuva: Daily Mail