Entinen jääkiekkoilija Hannu Pikkarainen on tuomittu kahden vuoden ehdottomaan vankeuteen raiskauksesta. Rikos tapahtui 14. kesäkuuta 2020 Helsingissä.

Hannu oli jäänyt siivoamaan uhrin keittiötä, minkä jälkeen hän oli riisunut päihtyneen ja nukkuvan uhrin ja ollut tämän kanssa suojaamattomassa yhdynnässä. hri oli havahtunut tilanteeseen kesken sukupuoliyhteyden eikä ollut siis antanut suostumustaan seksuaaliseen kanssakäymiseen. Tapahtuneen jälkeen hän oli ilmoittanut asiasta hätäkeskukseen sekä oikeudessa todistajana toimivalle henkilölle ja hakeutunut tutkimuksiin.

Hannu Pikkarainen velvoitettiin korvaamaan uhrille kärsimyksestä 5 000 euroa ja tilapäisestä haitasta 4 000 euroa. Lisäksi ex-kiekkoilija joutuu korvaamaan uhrille liki noin 5 200 eurolla psykiatri- ja terapiakuluja. Pikkarainen joutuu myös maksamaan uhrin yli 5 000 euron asianajokulut. Tuomio ei ole vielä lainvoimainen.

Hannu muistetaan suhteesta salarakkaana julkisuuteen nousseeseen hyvinvointivalmentaja Martina Aitolehteen. Noin vuoden kestänyt suhde päättyi eroon alkuvuodesta.

Lue myös:

Erosta toipuvan Hannu Pikkaraisen elämässä tapahtui täyskäännös – teki yllättävän ulostulon: ”Siitä tunteesta on nyt oltava kiitollinen”

Seiska: Raiskauksesta syytetty Hannu Pikkarainen menetti taas työnsä – ”Meillä ei ollut tiedossa tämä Pikkaraisen tilanne”