Entinen jääkiekkoilija Hannu Pikkarainen erosi alkuvuodesta ex-kumppanistaan, hyvinvointivalmentaja Martina Aitolehdestä.

Pikkarainen on kertonut julkisesti eron olleen hänelle vaikea. Hän paljasti helmikuun lopussa omalla Instagram-tilillään itkeneensä runsaasti eron jälkeen.

– Viimeiset 6 kk on kyl ollu todella rajua aikaa henkisesti ja niistä viimeiset 2 kk kaikista pahinta, Pikkarainen kirjoitti tuolloin Instagramin Stories-osiossa.

Samassa yhteydessä Pikkarainen vastasi erään seuraajansa esittämään, Aitolehteä koskevaan kysymykseen.

– Harmittaako ero Martinan kanssa? seuraaja tiedusteli.

Vastauksena kysymykseen Pikkarainen julkaisi itsestään kuvan, jossa hänen silmänsä ovat kostuneet kyyneleistä.

– Olen itkenyt. Paljon. Harmittaa, Pikkarainen alleviivasi.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Nyt vaikuttaisi kuitenkin siltä, että Pikkaraisen elämässä puhaltavat uudet tuulet. Mies vietti kuluneen viikonlopun Instagramin perusteella Turussa, jossa hänellä oli hänen opintoihinsa liittyvä koulutuspäivä.

Pikkarainen opiskelee parhaillaan personal traineriksi.

– Täällä ollaan Turussa just saavuttu hotelliin pitkän koulutuspäivän jälkeen. Kohta meen kurssikavereiden kanssa dinnerille ja höpötellään varmaan elämästä, Pikkarainen kirjoittaa Instagramiin julkaisemansa kuvan yhteydessä.

Kuvassa Pikkarainen poseeraa kylpytakki yllään hotellihuoneensa sohvalla.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Postauksessaan Pikkarainen kertoo, että kulunut viikko on ollut hänelle positiivinen yllätys. Hän on voinut henkisesti paremmin kuin aikoihin.

– Tää viikko on ollut kaikinpuolin tosi hyvä ja siks myös fiilikset positiivisemmat kun aikoihin. Siitä tunteesta on nyt oltava kiitollinen, Pikkarainen summaa.

Pikkarainen on tämän viikon maanantaina myös lisännyt Stories-osioonsa videon, jossa hän puhuu tavallista pirteämmän oloisena.

– Oikein hyvää uutta viikkoa kaikille seuraajilleni! Nauttikaahan keväisistä keleistä, hän toivottaa videollaan iloisesti.

Ehkä Pikkaraisella on nyt vihdoin edessään aiempaa helpommat ajat?

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Lue myös:

Hannu Pikkarainen julkaisi itsestään itkuisen kuvan – myöntää eron Martina Aitolehdestä olleen kivulias: ”Olen itkenyt paljon”

Hannu Pikkarainen julkaisi avoimen tilityksen – someväki tulkitsee kuittina Martina Aitolehdelle: ”Ei ole Rambo kysellyt…”