Sami Karra, 58, on pidätetty tyttärensä Henriette Karran, 17, murhasta. Henriette löydettiin kuolleena perheen kodista Israelista. Isän uskotaan puukottaneen tyttärensä sen jälkeen, kun tämä oli paljastanut kääntyvänsä muslimiksi poikaystävänsa takia. Henrietten poikaystävä oli tapahtumahetkellä vankilassa.
Jerusalem Post -lehden mukaan tytär pelkäsi mennä kotiin, koska isä oli jo aikaisemmin pahoinpidellyt ja uhkaillut häntä. Tytär oli karkulaisena poikaystävänsä äidin luona, mutta hänet jäljitettiin ja käskettiin palaamaan kotiin.
Isä puukotti tyttärensä kuoliaaksi. Isän lisäksi tilanteesta pidätettiin myös Henrietten setä, joka oli jo valmiiksi poliisin tarkkailussa. Henriette lähetti ennen kuolemaansa ystävälleen tekstiviestin, jossa luki: ”Et usko, mitä he tekevät minulle… He lähettävät ihmisiä tappamaan minut. He etsivät minua jatkuvasti. Et ymmärrä mitä tämä pelko on. En usko, että minulla on edes voimia nousta ja juosta karkuun.”
Tytär oli kertonut ahdingostaan poliisille jo aiemmin, ja poliisit olivatkin asentaneet kuuntelulaitteita perheen taloon. Henrietten murhan jälkeen monet syyttivät poliisia siitä, että se oli epännistunut suojelutyössään.
Ääninauhalla voi kuulla isän sanovan tyttären äidille ”Unohda hänet, lähetetään hänet helvettiin.” Sami Karra kieltää tappaneensa tyttärensä, mutta todisteet ovat vahvat. Tapausta tutkitaan edelleen.
Lähde: Metro