Estrella-niminen Lhasa apso koki julman kohtalon.

52-vuotias Yhdysvaltojen Oregonin osavaltiossa asuva Fidel Lopez sai 60 päivän vankeustuomion raiskattuaan kihlattunsa koiran, joka jouduttiin sen jälkeen lopettamaan.

Lopezin kihlattu ei ollut tullut illalla kotiin eikä vastannut miehensä puheluihin, joten asiasta suuttunut mies päätti kostaa raiskaamalla kihlattunsa koiran heidän yhteisessä sängyssään.

Palatessaan kotiin, nainen näki koiransa kyyristelevän sohvan alla. Hän huomasi koiran vuotavan verta peräpäästään, joten hän vei sen eläinlääkärille, joka joutui lopettamaan koiran.

Viranomaisten mukaan koira joutui kärsimään ”käsittämätöntä kidutusta ja pahoinpitelyä” Lopezin käsittelyssä.

Kuva: Facebook / Fidel Lopez

Todisteet olivat kiistattomat. Koirasta otetuista näytteistä löytyi Lopezin DNA:ta ja hän myönsi tekonsa oikeudenkäynnissä. Lopez tuomittiin vankeuteen 60 päiväksi, mutta koska hän oli ollut tutkintavankeudesta lähes 2 kuukautta, tuomiosta jäi istuttavaksi vain muutama päivä. Tuomari langetti Lopezille olosuhteisiin nähden maksimirangaistuksen, mutta korosti, että olisi tuominnut hänelle enemmän vankeutta, jos vain laki olisi sen sallinut.

Lopez ei saa omistaa lemmikkiä seuraavaan 15 vuoteen ja hänen pitää maksaa 500 dollarin vahingonkorvaus kihlatulleen. Lisäksi hänet määrättiin mielenterveystutkimukseen.

Lähde: Daily Star

Kuvituskuva: Pixabay