Nainen jätti koiransa kuolemaan ja mädäntymään – kuva ei herkille!

ALLA OLEVA KUVA EI SOVELLU HERKILLE!
Julmuus on aina erittäin tuomittava teko, kohdistuu se sitten ihmiseen tai eläimeen. Erittäin valitettava osoitus eläimeen kohdistuvasta julmasta välinpitämättömyydestä paljastui Englannin Bristolissa, jossa 26-vuotias Gemma Bennie jätti koiransa kotiin, kun hänet passitettiin vankilaan.
Vuoden ikäisen staffordshirenbullterrieri Zackon mädäntyneet jäännökset löydettiin Bennien asunnosta kolme kuukautta naisen vangitsemisen jälkeen. Koira oli ryöminyt julman omistajansa vaatteiden päälle, kenties hakien niistä turvaa viime hetkillään.
Daily Star julkaisi kammottavan kuvan löydetystä koirasta.
zacko-koira-daily-star-kuvakaappaus
Koira löydettiin, kun naapuri teki valituksen Bennien asunnosta tulevasta pahasta hajusta sekä kärpäsistä. Nainen myönsi oikeudessa eläimeen kohdistuneen julmuuden. Hänet palautettiin vankilaan 17 viikoksi ja hän sai elinikäisen kiellon omistaa lemmikkiä.
– Kuka tietää miten kauan on kestänyt, ennen kuin tämä poloinen koira on kuollut yksin siinä asunnossa, sanoo eläinsuojelujärjestö RSPCA:n tarkastaja Miranda Albinson.
– Emme tiedä aiheuttiko kuoleman lopulta nälkä vai nestehukka, mutta on selvää, että koira on kärsinyt. Se oli piinaava näky – yksi surullisimpia asioita mitä olen koskaan nähnyt, Albinson sanoo.
Zackon omisti alunperin Bennien entinen puoliso, joka jätti koiran hänelle jouduttuaan vankilaan. Bristolin oikeusviranomaisten mukaan joutuessaan itse vankilaan, Bennie ei kertonut koirasta kenellekään.

(kuvituskuvan staffordshirenbullterrieri ei liity juttuun)
Lähde ja kuvakaappaus: Daily Star


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.

Kommentit
Lataa...