Suomalais-kanadalainen miljonääri Peter Nygård, 80, on parhaillaan vankilassa syytettynä lukuisista seksuaalirikoksista. Hänen epäillään ahdistelleen ja raiskanneen useita kymmeniä naisia. Yhteensä 120 naista syyttää Nygårdia seksuaalirikoksista ryhmäkanteessa.

Nygårdilla on lapsia useiden eri naisten kanssa, mutta tarkka lukumäärä ei ole tiedossa. Yksi lapsista, 18-vuotias Trey Peele paljasti NBC:n Dateline -ohjelmassa, että on saanut alkunsa Nygårdin raiskattua hänen äitinsä, huippumalli Beverly Peelen. Treyn mukaan Beverly-äiti piti raiskauksen salaisuutena vuoteen 2020 asti, mutta kertoi siitä pojalleen kun tämä oli 11-vuotias.

Ohjelmassa kuullaan myös Nygårdin poikaa Kai Bicklea (ent. Nygård), 38, joka paljastaa todistaneensa tilannetta, jossa Nygård käyttäytyi vain muutama vuosi sitten sopimattomasti 8-vuotiasta tyttöä kohtaan illalliskutsuilla.

– Tyttö istui Peterin vieressä, niin sanotulla tyttöystävän paikalla. Se oli outoa, Kai muistelee tilannetta ohjelmassa.

Nygård oli kuiskutellut tytön korvaan jotakin ja pyytänyt tyttöä siirtymään sitten oikealle puolelleen istumaan pitäen samalla kättään tytön vyötäisillä.

– Silloin näin miten hänen kätensä alkoi tehdä liikettä. Näytti kuin hän olisi hieronut tytön yläreittä. Kaikki kehossani kertoi hänen tekevän jotain hirveää.

Tapahtuman seurauksena Kai kääntyi isäänsä vastaan ja on auttanut FBI:ta tutkimuksissa, jotta Nygård saadaan vastuuseen teoistaan.

– Hän ei pysty enää satuttamaan ketään. Suuri taakka on pudonnut harteiltani.

Lue myös:

Linda Lampenius kertoo vierailustaan Peter Nygårdin luona – ”En ole koskaan nähnyt mitään niin inhottavaa ja alentavaa”

Aira Samulin puolustaa tänään tv:ssä seksuaalirikoksista ja ihmiskaupasta syytettyä Peter Nygårdia – ”Olen nähnyt kaiken”