Saksassa Halberstadtin kaupungissa toiminut ylilääkäri, tohtori Andreas David Niederbichler, 43, on tuomittu yhdeksäksi vuodeksi vankeuteen kuolemantuottamuksesta.

Plastiikka-, kauneus- ja käsikirurgiaan erikoistuneen Niederbichlerin todettiin syyllistyneen useiden naisten huumaamiseen penikseensä salaa laittamallaan kokaiinilla.

Syytteiden mukaan miehellä oli neljä uhria. Viime vuoden helmikuussa yksi heistä, miehen silloinen salarakas, 38-vuotias kampaaja Yvonne M., sai kokaiinin yliannostuksen Niederbichlerin asunnossa. Nainen kuljetettiin tajuttomana ensiapuun, jossa hän kuoli pian sen jälkeen. Naisen ystävien mukaan hän oli aikonut jättää miehensä Niederbichlerin vuoksi.

Muut miehen uhrit todistivat oikeudessa, että he eivät tienneet kokaiinista ja että heille tuli epänormaali olo oltuaan seksuaalisessa kanssakäymisessä hänen kanssaan. Yksi heistä oli jopa nukahtanut kaksi kertaa miehen autoon.

Naiset eivät olleet ylilääkärin potilaita, vaan hän löysi heidät internetistä.

Oikeudessa todistettiin, että Niederbichler livautti ensin kokaiinia naisten juomiin saadakseen heidät suostuvaisemmaksi seksiin. Sitten hän laittoi salaa kokaiinia esinahkaansa ennen vagina-, oraali-, ja anaaliseksiä.

Lähteet: Daily Mail, LADBible

Kuva: Facebook / Andreas David Niederbichler