Moottoripyöräkerho Cannonball MC:n entinen varapresidentti Janne ”Nacci” Tranberg, 44, jäi satimeen Espanjassa lokakuun alussa.

Tranberg oli pitkään näyttävällä pakomatkalla ulkomailla ainakin Välimeren ympäristössä. Hän piti Suomen keskusrikospoliisia suorastaan pilkkanaan julkaisemalla usein Instagramissa kuvia olinpaikoistaan. Pitkään kestänyt pakoilu oli yllättävää, sillä miehellä oli kasvoissaan suuria ja huomiota herättäviä tatuointeja.

Tranberg tuomittiin poissaolevana yli vuodeksi vankeuteen talousrikoksista ja häntä vastaan on nostettu syytteitä lukuisista arvonlisäveropetoksista, joilla hänen arvioidaan saaneen jopa yli miljoonan euron rikoshyödyn. Poliisi epäilee häntä myös törkeästä huumausainerikoksesta samassa vyyhdessä, johon liittyy Sofia Belórfin kesästä lähtien tutkintavankeudessa ollut avopuoliso Niko Ranta-aho, jota epäillään törkeästä huumausainerikoksesta sekä törkeästä dopingrikoksesta.

Seiska on nyt paljastanut, miksi Tranbergin tatuoinnit eivät paljastaneet häntä. Miehen Instagram-kuvissa on nimittäin yksi yhteinen nimittäjä: miehen kasvot eivät näy missään niistä tarkasti.

– Kyllä, hän on poistattanut tatuointeja kasvoista, Tranbergin espanjalainen asianajaja Pablo Cabo kertoi Seiskalle.

Vaikka Tranberg on vangittu, Suomen poliisilla ei ole vieläkään tarkkaa tietoa miehen tarkasta olinpaikasta. Seiskan mukaan mies vastustaa Suomeen luovuttamista.

– Tietojeni Tranberg on edelleen Espanjassa vankilassa, rikoskomisario Kaj Björqvist sanoi Seiskalle.

Björqvist ei kuitenkaan osannut sanoa, onko Tranberg Malagan vai Madridin vankilassa.

Lähde: Seiska

Kuvat: Instagram / janne.nacci