Laulaja Jari Sillanpää, 54, oli pari viikkoa sitten Helsingin käräjäoikeudessa kuulemassa syytteet lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä ja sukupuolisiveellisyyttä loukkaavan kuvan levittämisestä. Sillanpää kiisti syytteet, joista hänelle vaaditaan 8-9 kuukauden ehdollista tuomiota.

Oikeudessa todettiin, että vuonna 2017 Sillanpään asunnossa oli virolainen hieroja, jonka kanssa Sillanpää harrasti seksiä. Hierojan mukana oli myös 12-vuotias lapsi, joka syytteen mukaan otti kuvan miesten aktista.

Tapauksen käsittelyä on hankaloittanut se, että kyseinen hieroja kuoli vuonna 2018. Seiskan mukaan mies tukehtui hot dogiin.

Nyt Seiska on uutisoinut lisätietoja kuolleesta hierojasta. Lehden mukaan hänet tuomittiin yli 10 vuotta sitten laajassa huumejutussa yli neljän vuoden ehdottomaan vankeusrangaistukseen.

Myöhemmin hän sai 60 päivän vankeusrangaistuksen eläinsuojelurikoksesta. Miehen asunnosta oli löytynyt kymmeniä kammottavissa oloissa eläneitä kissoja ja koiria. Seiskan mukaan sairaita eläimiä oli suljettu pieniin häkkeihin eikä niillä edes ollut juomakelpoista vettä. Kaiken lisäksi asunto oli virtsan ja ulosteiden peitossa.

Lähde: Seiska