Seksirikoksesta tuomittu jalkapalloilija tienaa omaisuuden kaltereiden takana

Seksirikoksesta vankeustuomion saanut jalkapalloilija Adam Johnson tienaa edelleen valtavia summia, vaikka istuu kaltereiden takana, eikä pääse harjoittamaan ammattiaan huippu-urheilijana.
Daily Star -lehden selvityksen mukaan Johnsonin tilille kilahtaa viikossa noin 5 000 puntaa. Valioliigassa pelatessaan hän tienasi noin 60 000 puntaa viikossa. Vaikka tulot ovatkin vankeustuomion myötä pudonneet huomattavasti, tienaa entinen futistähti vuodessa noin 250 000 puntaa.
Lehden mukaan huimat vankeusajan tulot selittyvät sijoituksilla, joita Johnson teki ennen vankilaan joutumistaan. Lehden lähteen mukaan mies on kerännyt itselleen avuksi joukon sijoitusasiantuntijoita, joiden avulla hän on vapautuessaan varsin varakas.

Laitahyökkääjänä pelannut 29-vuotias Adam Johnson on Middlesbroughin kasvatti, jossa hän aloitti ammattilaisuransa 17-vuotiaana. Middlesbroughin vuosien jälkeen hän edusti Manchester Cityä kahden ja puolen kauden ajan. Kaudella 2012–2013 hän siirtyi Sunderlandin riveihin, jossa hän pelasi vankeustuomioonsa asti.
Maaliskuussa 2015 Johnson pidätettiin epäiltynä seksin harrastamisesta 15-vuotiaan tytön kanssa. Helmikuussa 2016 hän tunnusti syyllisyytensä, jonka jälkeen hän sai potkut Sunderlandista. Maaliskuussa 2016 Johnson todettiin syylliseksi seksuaaliseen kanssakäymiseen alaikäisen kanssa. Hän istuu parhaillaan kuuden vuoden vankeusrangaistusta.
Lähde: Daily Star
Kuvituskuva: Unsplash


Saat kympillä 60 euroa pelirahaa ja ilmaiskiekat

Yhdellä 10 € talletuksella saat

  • 60€ pelirahaa
  • 25 ilmaiskierrosta Book of Deadiin
  • Bratislavan kasinomatkan arvonta

Jä vastaus

Your email address will not be published.