Helsingin poliisi tutkii elokuvateatterisalissa Helsingin Kampissa tiistaina 2.7.2019 iltayhdeksän jälkeen tapahtunutta pahoinpitelyä.

Pahoinpitelyn uhriksi joutunut pariskunta oli katsomassa elokuvaa, kun heidän taakseen tuli jo elokuvan alettua mies ja nainen, jotka pitivät kovaa ääntä ja ottivat salamavalot päällä valokuvia. Seiskan mukaan teatteriin tullut pari oli Nelosella tänä keväänä nähdyn Temptation Island Suomi -tosi-tv-sarjan viidennellä tuotantokaudella mukana ollut Toni Varpelaide sekä hänen on-off-tyttöystävänsä Meiju Koskela.

Poliisin tiedotteessa kerrotaan, että selkkaus eskaloitui, kun pahoinpitelyn uhriksi joutuneen pariskunnan mies puuttui myöhässä saapuneen kaksikon metelöintiin.

Pariskunnan takana istunut mies, eli Seiskan mukaan Varpelaide, suuttui tästä ja alkoi suusanallisesti uhkailla heitä. Hän yritti lyödä edessään istuvaa miestä, mutta osuikin tämän puolisoon. Sen jälkeen hän otti edessään istuvan miehen kuristusotteeseen, josta mies pääsi kuitenkin irrottautumaan.

Muut elokuvateatterin asiakkaat tulivat auttamaan pariskuntaa. Pahoinpitelystä epäilty mies ja hänen seuralaisensa poistuivat salista. Poliisi tavoitti epäillyn, otti hänet kiinni ja vei Pasilan poliisivankilaan.

Toni Varpelaide on saanut aiemmin tuomioita huumerikoksesta ja törkeästä rattijuopumuksesta.

Lähteet: Helsingin poliisi, Seiska

Kuva: Nelonen / Lars Johnson