6-vuotiaalla urheilijalla on miljoonia seuraajia somessa: Ällistyttävän kunnon takana saattaa kuitenkin olla karmea salaisuus – Isän epäillään pumpanneen pojan kehon täyteen testosteronia!

Kuusivuotiaan Arat Hosseinin hämmästyttävät somekuvat kiinnostavat maailmalla. Pojalla on jo yli 2,5 miljoonaa seuraajaa Instagramissa.

Huomion syy on Hosseinin hämmästyttävässä ruumiinrakenteessa. Hänen vatsalihakset ovat kuin aikuisella kehonrakentajalla.

Pojan kunto ei ole sattumaa. Hänen isänsä Mohammad Hosseini on valmentanut jälkikasvuaan systemaattisesti vauvasta lähtien. Isä huomasi hyvin aikaisin pojan urheilullisen lahjakkuuden ja päätti tehdä hänestä tähden. Isä myös ylläpitää lapsensa sometilejä.

Ranskalainen Le Parisien -lehti on kuitenkin kyseenalaistanut rajusti Hosseinin kunnon. Lehti epäilee, että lapsen kehoon on pumpattu ylimääräistä testosteronia.

– Tavallisesti tuossa iässä lasten lihakset eivät ole noin kehittyneitä, koska he eivät ole kokeneet hormonaalista huippua, lääkäri Fabrice Bryant sanoi lehdelle.

– Jotkut vanhemmat ovat valmiita mihin tahansa saadakseen huomiota, Bryant jatkoi.

Janne ”Nacci” Tranbergin hurja tarina - lue e-kirja ilmaiseksi!
Janne ”Nacci” Tranbergin hurja tarina - lue e-kirja ilmaiseksi!