Espanjassa asuva fitness-valmentaja Ilona Siekkinen täytti tiistaina 25 vuotta. Siekkinen julkaisi Instagram-tilillään onnellisen kuvan, jossa pitelee käsissään ilmapalloja ja kertoi juhlivansa merkkipäiväänsä jahdilla.

– Vasta 25 vuotta takana eli minulla on koko hieno elämä edessä ihanien ihmisten ympäröimänä. Eletyn elämän puolesta tosin tuntuu monesti, että nuo numerot voisi kääntää toisinpäin, Siekkinen kirjoittaa.

Siekkinen paljastaa myös ostaneensa itselleen lahjaksi Audi RS6 -luksusauton, jota ei ihan pikkurahalla saa omakseen.

– Sellainen hullu auto, jossa on 605 heppaa ja se kulkee yli 300 kilometriä tunnissa. Rakastan sitä jo nyt vaikka saan sen vasta muutaman viikon päästä tänne Espanjaan!

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Nuoresta iästään huolimatta Siekkinen pyörittää nykyään miljoonabisnestä yhdessä ex-poikaystävänsä äidin kanssa. Fitness-ura ei kuitenkaan ollut itsestäänselvyys. Siekkisen perhe kuuluu Jehovan todistajiin, eikä uran luominen sovi uskonnon oppeihin. Siekkinen valitsi kuitenkin uran ja erosi Jehovan todistajista.

– Tiesin, että ratkaisuni aiheuttaisi perheelleni tuskaa ja häpeää. Välit heihin katkesivat eroni jälkeen totaalisesti. Päätös oli silti oikea, koska elämäni on niin ristiriidassa sen uskonnon kanssa, Siekkinen kertoi Me Naisten haastattelussa huhtikuussa.

Hän sivuaa vaikeaa aihetta myös Instagram-julkaisussaan.

– Aina ei tarvitse olla helppoa, että voi elää hyvää elämää – ne ei sulje toisiaan pois.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Lue myös:

Martina Aitolehti sai vakavan vamman – ”Leikkaus on välttämätön”

Raskaana oleva Eevi Teittinen julkaisi onnea hehkuvan uima-asukuvan: ”Parasta!”