Maailman kauneimmaksi golffariksi kutsuttu Paige Spiranac kertoo miesten lähettävän hänelle intiimejä kuvia päivittäin.

Spiranac otti Twitterissä kantaa tapaukseen, jossa baseball-joukkue New York Metsin GM Jared Porter jäi kiinni lähetettyään naistoimittajalle yli 60 vokottelevaa tekstiviestiä, ja lopulta kuvan myös erektoituneesta peniksestään. Porterin tapaus sattui vuonna 2016, mutta tuli päivänvaloon vasta hiljattain. Se johti hänen välittömiin potkuihin.

Spiranac kantoi kortensa kekoon asian tiimoilta kertoen, että hän saa vastaavanlaisia kuvia päivittäin.

Jared Porter lähettämässä 62 tekstaria joihin ei saa vastausta ja ajatellen, että pyytämätön kikkelikuva on oikea liike, ei ole harvinaista. Se tapahtuu minulle päivittäin yksityisviesteissäni 0 % teholla. Se ei ikinä ole oikea liike, Spiranac varoitti kosiskelijoitaan Twitterissä.

Paige Spiranac

@PaigeSpiranac
Jared Porter sending 62 unanswered texts and thinking an unsolicited ween pic is the move isn’t uncommon. It happens everyday in my DMs with 0% success rate. It’s never the move

Jos et näe upotusta, voit katsoa sen täältä.

Spiranac oli lupaava golfin pelaaja, mutta huomasi suosionsa nousevan myös sosiaalisessa mediassa, joten hän lopetti kilpagolfin, mutta jakaa golf-vinkkejä ja –oppeja Instagram-videoillaan. Hänellä onkin lähes kolme miljoonaa seuraajaa.

Lue myös:

Peniskuva tuli urheilupomolle kalliiksi – lähtöpassit tuli hänen oltua vain kuukauden töissä

Unelmien kolmen kimppa vai lomamatka kavereiden kanssa? Näin vastaa maailman kaunein golffari

Paljastavista kuvistaan tunnettu urheilun seksipommi oli lähellä joutua aikuisviihdesivustolle