Helsinki Cupin pääyhteistyökumppani C More panostaa Helsinki Cupin näkyvyyteen omissa kanavissaan ensi viikolla. MTV näyttää 8.-13. heinäkuuta pelattavan turnauksen aikana C More -kentän ottelut päivittäin suoratoistopalveluissaan ja nostaa esiin kiinnostavimpia ilmiöjuttuja uutiskanavissaan. Helsinki Cup -kumppanuus tukee C Moren tavoitetta olla vahvasti osana suomalaista jalkapalloyhteisöä jo junioritoiminnasta lähtien.

Töölön C More -kentän ottelut suorana läpi viikon

Ensi viikolla 44. kertaa pelattava Helsinki Cup on jalkapallomaailman perinteikäs ja arvostettu junioritapahtuma, joka kokoaa yhteen jalkapalloilevat perheet, lapset ja nuoret sekä sidosryhmät ympäri Suomen. Lisäksi turnaus nauttii merkittävää kansainvälistä arvostusta ja tänä kesänä turnaukseen osallistuu joukkueita 21 eri maasta. Pääyhteistyökumppani C More on vahvasti mukana välittämässä turnauksen tunnelmia ja ensi viikolla turnauksen seuraaminen onnistuu monipuolisesti MTV:n kanavista.

C Morella on turnauksessa oma nimikkokenttänsä, C More, joka sijaitsee Töölössä turnaustapahtumien ytimessä (Töölö 2). MTV välittää C More -kentän kaikki 11v11-ottelut sekä valikoidut 5v5- ja 8v8-ottelut suorana maanantaista lauantain finaalipäivään cmore-suoratoistopalvelussa ja mtv-palvelussa. Ottelut ovat vapaasti katsottavissa, myös jälkikäteen. Mtv-palvelun kautta katsominen onnistuu myös ulkomailta. Suoratoistopalvelut tarjoavat lisäksi muuta Helsinki Cup -aiheista sisältöä läpi turnausviikon.

Turnauksen avajaiset MTV Uutiset Livestä

MTV Uutiset Live heittäytyy turnauksen tunnelmiin viikon aikana. Turnauksen ilmiötä ja tapahtumia voi seurata osoitteessa mtvuutiset.fi. Muun muassa turnauksen Senaatintorilta käynnistyvän avajaiskulkueen etenemistä ja Töölönlahden puistossa järjestettäviä avajaisia voi seurata suorana maanantaina alkaen klo 19.30. Helsinki Cupin avajaiset juontaa C Moren F1-lähetyksistä tuttu Mervi Kallio.

C Moren jalkapallotähdet tavattavissa

Turnausviikon aikana C Moren jalkapalloasiantuntijat vierailevat kentillä jakamassa osaamistaan ja omia Helsinki Cup -muistojaan. Mikael Forssell avaa C More -kentän maanantaiaamuna Töölössä klo 8.25 ja on avausottelun aikana median haastateltavissa. Lisäksi Forssell on tavattavissa maanantaina Pasilan Holiday Inn -hotellin C More -loungessa klo 13-14.

C More järjestää valituille turnaukseen osallistuville maalivahdeille mahdollisuuden osallistua C More -asiantuntija ja Huuhkajien maalivahtivalmentaja Antti Niemen vetämiin malliharjoituksiin keskiviikkona Töölönlahden kentällä klo 16.00. Media on tervetullut seuraamaan harjoituksia ja Niemi on haastateltavissa harjoitusten jälkeen.

Helsinki Cup Powered by C More 2019-20

Helsinki Cupin ja C Moren maaliskuussa solmiman kaksivuotisen yhteistyökumppanuuden myötä Helsinki Cup pelataan tänä ensi kesänä nimellä Helsinki Cup Powered by C More. Jo aiemmin keväällä C More valitsi turnaukseen kummijoukkueen. Valituksi tuli Saukkolan Pallon 2010-11-syntyneiden tyttöjen joukkue, joka pääsi mm. nauttimaan Mikael Forssellin valmennuksesta. Kokonaisuudessaan Helsinki Cup -yhteistyö tukee C Moren tavoitetta olla vahvasti osana suomalaista jalkapalloyhteisöä jo junioritoiminnasta lähtien. MTV:n digitaalisten palveluiden johtaja Saara Pekkonen on innoissaan lähestyvästä turnauksesta.

– Helsinki Cup on jalkapallon harrastajille ja heidän perheilleen yksi kesän kohokohdista ja olemme iloisia siitä, että voimme olla yksi tapahtuman mahdollistajista. C More on vahvasti mukana jalkapallossa Mestarien liigan, Eurooppa-liigan ja La Ligan kotipesänä. Ajattelemme tätä yhteistyötä kuitenkin laajemmin. Helsinki Cup edustaa yhteisöllisyyttä ja liikkumisen riemua – ja sen viestin viejänä C More mieluusti toimii, Pekkonen linjaa.

C Moren jalkapallokausi käynnistyy toden teolla eurooppalaisen jalkapallokauden avaavalla UEFA Super Cupilla 14.8. Liverpoolin ja Chelsean kohtaaminen esitetään myös SUB-kanavalla klo 21.30 alkaen.