C More esittää huippu-urheilua myös Subilla: Mestarien liiga, F1, Timanttiliiga, La Liga, CHL ja MotoGP.

C Moren tiivis urheilukevät pääsee kunnolla vauhtiin helmikuun alkupuolella, kun jalkapallon Mestarien liigan pudotuspelit käynnistyvät. Makupaloja tarjonnasta on saatavissa myös maksuttomalta Sub-kanavalta, joka esittää alkuvuoden aikana suorina lähetyksinä niin jalkapalloa, formuloita, jääkiekkoa, yleisurheilua kuin ratamoottoripyöräilyäkin.

5.2. Frölunda-Red Bull München, CHL-finaali

Subin kevät alkaa jääkiekolla jo ensi viikon tiistaina 5.2. Mestarien liigan finaalilla. Loppuotteluun ei tällä kertaa yltänyt suomalaisseuroja, mutta kivikovaa eurooppalaista jääkiekkoa on Göteborgissa luvassa: Vastakkain ovat CHL:n kestomenestyjä Frölunda sekä TPS:n alkulohkossa rannalle jättänyt Red Bull München.

23. tai 24.2. Sevilla-Barcelona, La Liga

Jalkapallon Espanjan La Ligasta nähdään Subilla kärkipään kamppailu Sevilla-Barcelona. Sevilla keikkui pitkään sarjan kärjessä mutta on nyt valunut hieman alaspäin, ja piikkipaikan on vallannut Barca ennätyksiä jatkuvasti murskaavan Leo Messin johdolla. La Liga ei ole vielä vahvistanut ottelun tarkkaa pelipäivää – se on joko lauantai 23.2. tai sunnuntai 24.2. Jo viikkoa myöhemmin, 2. maaliskuuta, on C Morella vuorossa kauden toinen El Clasico eli Real Madrid-Barcelona.

20.3. Juventus-Atletico Madrid, Mestarien liiga

Jalkapallon Mestarien liigan playoff-vaihe starttaa 12. helmikuuta, ja heti neljännesvälieriin on arvottu melkoisia pareja, kuten Man United-PSG (12.2.), Ajax-Real Madrid (13.2.), Liverpool-Bayern München (19.2.) sekä Atletico Madrid-Juventus (20.2.). Subilla nähdään ratkaiseva toinen osaottelu Juventus-Atletico 20. maaliskuuta: Miten käy, kun hyökkäyskoneet mallia Ronaldo-Dybala ja Griezmann-Costa ottavat yhteen?

31.3. MotoGP, Argentiinan osakilpailu

Ratamoottoripyöräilyn Argentiinan MotoGP-kisa nähdään Subilla suorana lähetyksenä sunnuntaina 31.3. Tapahtumarikas kisa starttaa klo 22, joten luvassa on erittäin maukas moottorisunnuntai: Klo 18.10 C Morella starttaa Bahrainin F1 GP.

3.5. Timanttiliigan avauskisa, Doha

Maailman parhaat yleisurheilijat kisaavat tälläkin kaudella Timanttiliigassa C Morella. Subilla nähdään kauden starttaava lähetys Qatarin Dohasta perjantai-iltana 3. toukokuuta.

29.5. Jalkapallon Eurooppa-liigan finaali

Eurooppa-liigan lohkovaiheessa aloitti syksyllä 48 joukkuetta, joista seulotaan 29.5. mennessä 2 parasta, jotka pelaavat mestaruudesta Azerbaidzhanin Bakussa.

1.6. Jalkapallon Mestarien liigan finaali (MTV3)

Jalkapallokauden kruununjalokivi eli Mestarien liigan himoittu ”isokorvainen” pokaali on jaossa 1. kesäkuuta Atletico Madridin kotistadionilla. Ottelu suorana C Morella ja MTV3:lla.

8.6. Kanadan F1 GP:n aika-ajot

Erinomaisen mielenkiintoinen F1-kausi starttaa C Morella Barcelonan kahdeksalla testipäivällä jo 18. helmikuuta. Kisaradoille Kimi Räikkösen Sauber ja Valtteri Bottaksen Mercedes ampaisevat ensi kertaa Australiassa 15.–17.3. Sub näyttää suorana Kanadan GP:n aika-ajot 8. kesäkuuta.

C More esittää kaikki F1-kauden, MotoGP:n, Mestarien liigan, Eurooppa-liigan, Timanttiliigan ja La Ligan tapahtumat suorina lähetyksinä.