Juhani Putkosen ja Juho Mannisen luoman NHL Without a Mapin eli NHLWAMin tuorein tuotantokausi näkyy yksinoikeudella NordicBetillä. Kuutoskauden vviidennessä jaksossa ”Twitter-piinapenkkiin” pääsee Philadelphia Flyersin suomalaishyökkääjä Jori Lehterä, jota yksi twiittaaja on pyytänyt kertomaan unelmakentällisensä, eli sellaisten parhaiden pelaajien viisikon, joiden kanssa Lehterä itse on päässyt pelaamaan.
Lehterähän on pelannut NHL:ssä monien supertähtien kanssa, joten voisi olettaa heidän nimiensä päätyvän listalle, mutta mitä vielä! Lehterän lista on lähes pelkkää Tapparaa! Ainoa ei-tapparalainen Jorin listalla on Shayne Gostisbehere, joka on yksi Philadelphian tämän hetken ykköspakeista.
Jakso on kuvattu viime vuoden lopulla, jolloin Lehterän maalisaldo oli vielä nollilla. Sunnuntai-iltana hän sai lopultakin auki kuluvan NHL-kauden maalihanansa.
Katso Jori Lehterän unelmakentällinen valmentajineen osoitteessa NordicBet.com! Samalla selviää myös, miksi Jori haikailee mustaamakkaraa ja missä hallissa on NHL:n parhaat popparit.