Entinen painija ja Big Brother Suomi -ohjelman voittaja Petra Olli jakaa elämäntarinansa tuoreessa elämäkerrassaan Petra Olli – Painija (Tammi), jonka on kirjoittanut toimittaja Mikko Kekäläinen.

Kirjassa Olli kertoo vuonna 2016 tapahtuneesta tilanteesta, joka oli tuhota välit hänen perheeseensä. Olli rakastui itseään 25 vuotta vanhempaan, perheelliseen mieheen, mikä herätti voimakkaita tunteita naisen vanhemmissa.

– Mua syytettiin, että miten mä voin valita tuollaisen ihmisen heidän sijastaan, Olli toteaa kirjassa.

Olli yritti avata vanhemmilleen, ettei hän ollut ”mitään valinnut yhtään kenenkään väliltä”. Tämä ei kuitenkaan helpottanut tilannetta millään tavalla. Ollin vanhemmat syyttivät tytärtään elämänsä pilaamisesta ja välien rikkomisesta perheen kanssa.

Kirjan mukaan ”välit vanhempiin olivat kylmät, mutta puhelinlinjat kuumat”. Olli laitettiin valitsemaan joko perhe tai suhde.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Kuva: AOP

Kirjassa kuvaillaan, kuinka puhelimessa käydyt riidat perheen kanssa olivat johtaneet siihen, että Olli oli heitellyt puhelintaan seinään. Tämän vuoksi hänen ensimmäisen vuokra-asuntonsa seinissä oli useampi reikä.

– Puhelin oli kestänyt yllättäen paremmin kuin seinä, kirjassa sanotaan.

Lopulta Ollin suhde vanhempaan mieheen alkoi hiipua. Hän päätyi valitsemaan miehen sijasta perheensä.

Nykyään Olli seurustelee itseään 15 vuotta vanhemman, virolaisen Indrek Vassuksen kanssa. Olli ja Vassus tapasivat syksyllä 2017.

Lue myös:

Petra Olli paljasti BB-talossa yksityiskohtia parisuhteensa alusta: ”Olin ihan kauhuissani…”

Petra Olli voitti Big Brotherin – kääräisi 30 000 euron voittopotin!