Big Brother Suomi -ohjelman vip-kausi sai torstai-iltana päätöksen, kun painin maailmanmestari Petra Olli vei voiton ylivoimaisin äänin.

Petra keräsi peräti 53 prosenttia äänistä ja voitti 30 000 euron jättipotin. Toiselle sijalle nousi näyttelijä Markku Pulli, yrittäjä Nina Mikkosen jäädessä kolmannelle ja artisti Sara Forsbergin neljännelle sijalle.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Kuva: Nelonen

Tällä hetkellä painivalmentajana työskentelevä, 26-vuotias Petra kommentoi Iltalehdelle antamassaan haastattelussa, ettei olisi osannut kuvitella pääsevänsä finaaliin asti.

– Hienoa että sai olla loppuun saakka ja voittokin sieltä irtosi, Petra totesi Iltalehdelle.

– Mutta olihan se vähän semmoista, että uusien ihmisten kanssa taas leirille kisaamaan, olemaan ja elämään… Niin että huh huh, oli kyllä reissu, hän lisäsi.

Petra Olli on entinen huipputason painija, joka on voittanut useita mestaruuksia ja mitaleita sekä MM- että EM-kisoista. Hän lopetti menestyksekkään ammattilaisuransa vuonna 2020.

Lähde: Iltalehti

Lue myös:

Petra Olli paljasti BB-talossa yksityiskohtia parisuhteensa alusta: ”Olin ihan kauhuissani…”

Aleksi Valavuori paljasti BB:ssä yllättävän tarinan Cheekin menestysalbumin nimen takaa – ”Olin tilannut paljon juomia ja ottanut paidan pois”

BB-tähti Markku Pulli paljasti syitä vegaaniruokavalioonsa – pudotti myös huimat 15 kiloa!