Ruotsi-Suomi-välierä pelataan lauantai-iltana – tsekkaa täältä lähetysajat ja selostajat

Jääkiekon MM-kisoissa nähdään lauantain välierissä kaksi todellista herkkupalaa. Kanada-Venäjä starttaa klo 16.15 ja Ruotsi-Suomi klo 20.15.

Kanada-Venäjä ottelun ennakointi alkaa C More Sport 1 -kanavalla ja suoratoistopalvelu cmore.fi:ssä klo 15.30 sekä MTV3:lla klo 16.
Ruotsin ja Leijonien ottelun ennakkostudio starttaa C More Sport 1 -kanavalla sekä suoratoistopalvelussa cmore.fi klo 19.30 ja MTV3:lla klo 20.
Antero Mertaranta selostaa molemmat välierät C Morella ja Mika Saukkonen MTV3:lla. Asiantuntijoina toimivat Suomen pelissä Hannu Aravirta sekä Jukka Jalonen ja Venäjä-Kanada-ottelussa Aravirta sekä Antti Törmänen. Juhani Tammisen ja Tomi Tuomisen Corner on tutusti paikalla Kölnissä molemmissa otteluissa.
Suomen ottelun selostaa MTV3:lla ruotsiksi Niclas Lönnqvist. Radiossa Leijonien peli kuullaan Radio Novalla ja Radio Cityssä, äänessä torstaina 60-vuotisjuhliaan selostamossa viettänyt J-P Jalo sekä Hannu Jortikka.
C Moren urheilu- ja viihdetarjonnan voi hankkia katsojan omalta operaattorilta C More Total -paketissa tai C More Sport -paketissa sekä suoratoistopalveluna osoitteesta www.cmore.fi.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.

Jä vastaus

Your email address will not be published.