Viime yönä NHL-kaukalossa nähtiin kolme suomalaista maalivahtia. Kari Lehtonen aloitti Dallas Starsin maalilla joukkueen kohdatessa St. Louis Bluesin.
Heti ensimmäisessä erässä Lehtosen taakse meni kolme kiekkoa, joten toisen erän alussa Dallasin maalilla torjuntavastuun otti Antti Niemi. Hän onnistui pitämään maalinsa puhtaana varsinaisen peliajan loppuun asti, mutta joutui taipumaan jatkoajalla, kun St. Louis viimeisteli voittomaalin.

Otteluparin voitot ovat tasan 1-1.
Nashville Predatorsin maalilla Pekka Rinne joutui antautumaan kolme kertaa San Jose Sharksin viedessä voiton. Rinne torjui ottelussa 22 kertaa ja tappiosta huolimatta valittiin ottelun kakkostähdeksi. San Jose johtaa otteluparia 2-0.
Suomessa NHL-pelit näyttää Viaplay. Ensi yönä Pittsburgh Penguins kohtaa Washington Capitalsin.
Kuva: Wikimedia Commons